Vandringsryggsäcken Lundhags Padje Light 45 Regular Short väger endast 1040 gram
Padje Light 45
Vandringsryggsäcken Lundhags Padje Light 45 Regular Long finns på Uthuset
Padje Light 45
Padje Light 45
Padje Light 45
Padje Light 45
Padje Light 45
Padje Light 45
Padje Light 45
Padje Light 45
Lundhags

Padje Light 45

45-liters vandringsryggsäck för dryga kilot. 14 extra liter i sidofickorna. Najs!
 
 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Ingen tycker det är roligare än vi att just Lundhags gör en rejäl update i sin ryggsäckspark. Och vandringsryggsäcken Padje Light är vår absoluta favorit! Snygg, skön, funktionell och hållbar! Och även hyfsat lätt; dryga kilot för 45+ liter. Mumma! Vi gillar den här ryggsäcken och framförallt för att du får rejält med bärkomfort och funktionalitet för dryga kilot. Och dessutom att den är designad och tillverkad med en hållbarhetstanke. Hållbara material som i allra största mån är utbytbara ifall något skulle gå sönder. Hur kan en förresten inte gilla Lundhags tanke om att designa och tillverka en ryggsäck som är lättare än tidigare men som inte kompromissar med varken komfort, säkerhet eller funktion när det är dags för de skandinaviska miljöerna året runt? Vi gör det i vilket fall. Mycket.

  Padje Light 45 är en toppmatad stor säck med rullstängning. Rejält med väv i toppen så du antingen kan fylla lite till eller stänga åt rejält. Stretchfickorna (en på fronten och dubbla sidofickor) ger dig ytterligare 14 liter. Så knappa 60 liter totalt vilket räcker gott och väl för en stugtur eller en längre helgtur. Är du en lättpackare sedan tidigare så klarar du dig förmodligen även rätt bra med denna storleken för en veckotur. Stretchen är för övrigt rätt tight men ändå stretchig; går alltså att fjöla ner en massa saker där och de håller sig på plats. På fronten finns även en mindre dragkedjeförsedd ficka som rymmer lite blandade småsaker som du vill hålla lite extra koll på.
  Kompressionsremmen på toppen är tvådelad vilket gör att du får lite extra stadga om du vill fästa något där. Kanske ett tält eller ett liggunderlag. Dessutom hänger det med två kortare elastiska spännremmar som du kan använda lite varstans. Eller lämna hemma. Du väljer. Finns ett gäng med fästpunkter på ryggsäcken i vilket fall. Och ja, det går alldeles utmärkt att använda ryggsäcken ihop med en vätskeblåsa. Förvaring och uttag för slangen finnes. Önskar du höftbältesficka eller kanske en chest pod? Spana in Core Padje Light Multi Pockets i sådana fall. Två enlitersfickor som du kan fästa lite varstans på din ryggsäck.

  Bärsystemet på Padje Light 45 är rejält. En 8 mms tjock aluminiumram löper runt hela säcken och tillsammans med det breda (men hyfsat tunna) höftbältet gör det att du kan häva i uppemot 20 kilo i säcken. Kanske inget du orkar i längden men det funkar. När vi testade ryggsäcken under tre veckor på Nordkalottleden så var vi rejält nöjda med bärsystemet. Skönt och stabilt utan att vara klumpigt. Och hyfsat luftigt. Visst blir du svett där systemet ligger dikt an mot ryggen men du känner ändå att det ventilerar emellanåt. Ryggsäcken kommer i två rygglängder där båda längderna är justerbara. Kajsa här på bygget mäter 163 cm och klarar sig alldeles utmärkt, och har ett gäng med centimeter till godo, med Regular/Short. Dessutom upplevde hon INTE att bröstremmarna la sig konstigt över bysten även att ryggsäcken är en unisexmodell. Det är najs, det!

  På materialfronten, som vi tidigare nämnt, har Lundhags valt material som håller länge och som är hållbara. Vi snackar återvunna material, metallspännen, flourkarbonfri impregnering, bluesign® och OEKOTEX®-certifierat. Själva väven heter SuperNylon™ 137 dvs 85% Robic® Polyamid (återvunnen) och 15% polyamid. En tunn nylonväv med rejäl slitstyrka. På de mest utsatta ställen, såsom i botten och på rulltoppen är väven något kraftigare för att hålla bättre. Väven är impregnerad (1000 mm vattenpelare) men är ej vattentät så antingen kompletterar du med ett regnskydd eller väljer att packa vattentätt inuti.

  Psst! Kolla gärna in produktdatabladet nedan så du har koll på vilken ryggstorlek du ska välja på Padje Light 45.

 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: 45 liter
  Bärkapacitet: upp till 20 kg
  Vikt cirka: Regular/Long: 1.1 kg | Regular/Short: 1.04 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Tillbehör

Core Tool Bag 3 L
345 kr
Köp!
Info
Cloud Cover PackFly
Granite Gear
fr. 489 kr

Se fler varor

Core Tool Bag 3 L
345 kr
Köp!
Info
Core Tote Bag 20
Lundhags
545 kr
Padje Light 60
Lundhags
2595 kr
Logga in