Levity 60 i gruppen Ryggsäckar & väskor / Vandringsryggsäckar / 46-65 liter hos Uthuset (5-145r)
Levity 60
Levity 60
Levity 60
Levity 60
Levity 60
Levity 60
Levity 60
Levity 60
Levity 60
Levity 60
Osprey

Levity 60

890 gram och 60 liter! Japp, du läste rätt. Suveränt!
 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • 60 liter och 890 gram! Vi säger det igen: 60 liter och 890 gram! Och ändå ett rejält bärsystem med integrerad ram och vadderade axelremmar och höftbälte! Levity betyder ”lättvikt” på utrikiska och det är alltså det vi pratar här. Levity kan visserligen även stå för ”lättsinne” eller ” brist på seriositet” men det är inget som är skämtsamt med Osprey Levity inte. En gravallvarlig vandringssäck som inte lämnar något åt slumpen. Möjligtvis att du skrattar dig fördärvad av lycka över egenvikten & komforten då…

  Du som är välbevandrad bland Ospreys modeller kommer tycka att Levity påminner om Exos/Eja. Det är förvisso rätt men inte hela sanningen. Bärssystemet är ett Airspeed Trampoline, alltså en ryggpanel helt i mesh som är spänd över en lättviktsram. Suverän spänst i ländryggen vilket ökar på komforten och avlastningen. Vi har själva provat säcken med ca 10 kg+ och den sitter förvånansvärt skönt. Och som med alla ”trampolinsäckar” ger Levity en superb ventilation eftersom det är en friluftspalt mellan dig och säcken. Tunn, men stabil, vaddering i axelremmar och höftbälte ger precis den komfort du behöver och dessutom är remmarna omslutna med mesh så ventilationen blir optimal.

  Levity 60 är toppmatad och har ett fast topplock med invändig ficka. Justerbar bröstrem med visselpipa, toppstramare och givetvis är den förberedd för vätskesystem. Dubbla, djupa meshfickor på var sida samt en rejäl meshficka på fronten. Kompressionsremmarna på sidorna är avtagbara (om du vill strippa vikt) och det finns även ytterligare fästpunkter på fronten. Ryggsäckens väv är förvisso tunn (30 D silikoniserad nylon) men förhållandevis slitstark. På de mest utsatta ställen är Levity förstärkt med ett material som kallas NanoFly som är en ripstopnylon med mycket god slitstyrka. Som sagt, säcken tillhör lättviktskategorin så alla komponenter är strippade på ett eller annat vis för att egenvikten ska hållas nere. Ändå ger Levity ett rätt rejält intryck och det är ju riktigt najs.

  Osprey Levity är definitivt ryggsäcken för dig som är gramjägare och vill använda en säck där bärkomforten är dejlig värre. Komfortabel bärkapacitet är 10-12 kg men en packning upp mot 15 kg skulle nog inte heller vålla några stora problem. Levity 60 is da shit, helt enkelt.

 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: SM: 57 liter / Md: 60 liter / LG: 63 liter
  Bärkapacitet: upp till 15 kg
  Yttermått cirka: 72x40x33 cm
  Vikt cirka: SM: 0.875 kg / MD: 0.890 kg / LG: 0.895 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Exos 58
Osprey
2245 kr
Exos Pro 55
Osprey
2595 kr
Tempest 24
Osprey
1235 kr
Talon 36
Osprey
1395 kr
Logga in