Logga in
Keb 72 W i gruppen Ryggsäckar / Vandringsryggsäckar / >65 liter hos Uthuset (F27345r)
Keb 72 W
Keb 72 W
Keb 72 W
Keb 72 W
Keb 72 W
Keb 72 W
Keb 72 W
Keb 72 W
Keb 72 W
Keb 72 W

Keb 72 W - Fjällräven

Fjällräven
Betyg på Keb 72 W i gruppen Ryggsäckar / Vandringsryggsäckar / >65 liter hos Uthuset
Miljövänlig slitvarg för tjejer. Vandringsryggsäck på 72 liter med damanpassat bärsystem. 
Färg: 
Antal: 

Produktinformation

Fjällräven Keb 72 W är rejäl. Både när vi snackar vävar, utrymme och bärsystem och det är faktiskt rätt svårt att inte tycka om den. Som vanligt när det gäller Fjällrävens produkter är det även i Keb 72 W fokus på hållbarhetstänk, komfort och slitstyrka. Helt rätt, tycker vi! W står för övrigt för Woman, så det här är en damanpassad ryggsäck. Axelremmar, bärsystemet och rygglängden är designade så att de är optimala för den kvinnliga kroppen. I övrigt är säcken sammalika som unisexditon. 

Ramen (i FSC-cerifierad björkträ), som kom på trotjänaren Kajka för några år sedan, har man valt att använda även på Keb-ryggsäcken. Snyggt, stabilt och estetiskt som tusan. Det justerbara bärsystemet är kanske något nättare än på exempelvis Kajka men känns precis lika stabilt och skönt och det styva & tillräckligt breda höftbältet kommer bära upp ryggsäckens vikt även efter år av användning. G-1000 Heavy Duty Eco (återvunnen kraftig bomullpolyesterväv) samsas med en ny väv som kallas Bergshell. Det är en återvunnen vattentät 400 denier nylonväv med inbäddad ripstop. Sammalika slitstyrka som på en 500 denier Cordura. Det är grejer, det! Ryggsäcken är slitstark som sagt. Och vattenresistent. 

I övrigt så påminner Keb 72 W mycket om en hederlig skandinavisk ryggsäck med smalare siluett så att den fungerar bra både till vandring och turskidåkning. Dessutom är alla dragkedjor och spännen anpassade så att de kan hanteras även när händerna är täckta med feta vantar. Keb 72 W har topp-, botten- och sidoöppning, ett rejält stort frontfack med invändig ficka, dubbla fickor både i topplocket och på höftbältet samt sidofickor. Höftbältet har även pulkafäste. Uttag för vätskesystem finnes och det gör även ett regnskydd.
Packvolym cirka: 72 liter
Bärkapacitet: 25 kg
Yttermått cirka: 73x27x24 cm
Vikt cirka: 2.75 kg

Leverans och frakt

Leveranstid:
Frakt:

Kundomdömen

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Se fler varor

Kånken Laptop 15
Fjällräven
Kånken med datorfack och - tadaaaa! - vadderade axelremmar.
1195 kr
Singi 28
Fjällräven
Snygg dagsturssäck med hel frontöppning. 28 liter och 1400 gram.
1995 kr
Kånken Shoulder Pads
Fjällräven
Vadderade axelremmar till din Fjällräven Kånken. En skön investering!
295 kr
Abisko Lite 3
Fjällräven
2,22 kg för 2 med (2) alternativa ingångar är ju lite kul i sig. Att bo 3 pers i de...
7495 kr