Hikelite 26 i gruppen Ryggsäckar & väskor / Vandringsryggsäckar / 25-45 liter hos Uthuset (5-192r)
Hikelite 26
Hikelite 26
Hikelite 26
Hikelite 26
Hikelite 26
Hikelite 26
Hikelite 26
Osprey

Hikelite 26

Riktigt prisvärd dagturssäck. 26 liter, 730 gram och under tusenlappen. Mumma!
Färg: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Håll i hatten för nu har det amerikanska ryggsäcksmärket slagit på stort. Hikelite 26 är en dagryggsäck som du bara kommer att älska. Dessutom kommer du förmodligen älska priset också. Under tusenlappen och du får en himlans massa fina detaljer och ett bra bärssystem. Och du, en sak till; ett regnskydd hänger med i köpet.

  Ja, Hikelite 26 är verkligen inte alls så tokig. En ryggsäck som fungerar finfint till dagsvandringen, till cykelturen (om du inte är cykelspecialist och kräver vissa funktionella detaljer dvs), som skolrygga eller till pendlarsäck. Bärsystemet är Ospreys patenterade AirSpeed Trampoline, dvs ett meshnät som ligger spänt över hela ryggpanelen runt den integrerade ramen och som skapar suverän ventilation. Luften får strömma helt fritt mellan dig och din ryggsäck. Axelremmarna är tunt, men tillräckligt, vadderade och lagom breda så de ger den avlastning du behöver. Dessutom kommer de med toppstramare och en justerbar bröstrem. Finfint!

  Andra finfina grejer med Hikelite 26 är; avtagbar höftrem, dubbla sidofickor i mesh, rejäl expanderbar frontficka, toppmatat huvudfack med stor öppning, kompressionremmar, mindre ficka på toppen, fäste för dina vandringsstavar och att den är kompatibel med vätskesystem. Och som sagt, regnskydd ingår. 

  Hikelite är en unisexmodell och kommer endast i en ryggstorlek. Sitter dock helt okej på ryggen även om du är av det något kortare slaget.
 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: 26 liter
  Bärkapacitet: 4-6 kg
  Yttermått cirka: 48 (h) x 28 (b) x 28 (d) cm
  Vikt cirka: 0.73 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:
Logga in