Eja 58 i gruppen Ryggsäckar & väskor / Vandringsryggsäckar / 46-65 liter hos Uthuset (1-189r)
Eja 58
Eja 58
Eja 58
Eja 58
Eja 58
Eja 58
Eja 58
Eja 58
Eja 58
Eja 58
Osprey

Eja 58

Lättviktsklassiker för tjejer. 1250 gram & 58 liter. Luftigt bärssystem som sitter som en smäck!
 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • 58 liter, 1250 gram & du bär riktigt, riktigt skönt. Det är Osprey Eja 58 det. Och en riktigt sjyst lättviktssäck som är anpassad för den kvinnliga kroppen, det är dejligt det! Eja 58 har en integrerad lättviktsram, vadderat höftbälte och vadderade axelremmar. Allt draperat i en luftig och slitstark mesh. För att tillhöra lättviktskategorin är bärsystemet väldigt välarbetat och genomtänkt. Den sitter otroligt skönt på ryggen och du kan lasta i upp till 15 kilo och ändå inte förgås. Dessutom är, som sagt, hela bärsystemet anpassat efter de kvinnliga kroppsformerna; kortare rygglängd, smalare ok och axelremmar som är skurna så det inte hamnar rätt över bysten. Tackaaaaar!  Adjustable AirSpeed™ Trampoline, som bärsystemet kallas, ger en fri luftspalt mellan dig och ryggsäcken. Riktigt skönt när det är varmt, blir lite mindre svettigt, men gör även att du måste vara lite mer nogrann med din packning så att det inte blir baktungt. Numer är även bärsystemet, eller rättare sagt rygglängden, justerbar. En trevlig nyhet inför säsongen 2022. Optimal passform är a och o!

  Eja-säckarna har hängt med ett bra tag hos Osprey och inför säsongen 2022 har de fått sig en och annan uppdatering. Höftbältesfickorna som togs bort på föregångaren, och som många har saknat, är tillbaka. Utan att det har påverkat vikten nämnvärt; 1250 gram för knappa 60 liter är fortfarande rätt trevliga siffror. Fickorna öppnas smidigt med en hand och rymmer de mest essentiella grejerna såsom snacks, mobiltelefonen eller bunt toapapper.
  Dessutom är ryggsäcken nu tillverkad i återvunnet material, en väv i 100D High Tenacity Nylon Ripstop, och är bluesigncertifierad. Fortfarande snygg och sparsmakad i sin design. Finfint, med andra ord. 

  Har du redan börjat banta din övriga friluftsutrustning och letar efter en lättare ryggsäck så är Eja 58 ett bra val. En veckas fjällvandring klarar du av utan problem. Men som sagt, det är under förutsättningen att du redan komprimerat volymen på din sovsäck, ditt liggunderlag och tält. Du kan dessutom strippa säcken på topplocket och istället använda flap-jacken och då ytterligare minska säckens vikt med cirkus 120 gram. Väljer du att lämna kompressionsremmarna hemma så spar du ett och annat gram där också.

  Andra bra-ha-grejer med Eja 58 är; toppöppning, invändig och utvändig topplocksficka, stor frontficka i mesh där du får i stört mycket grejer, sidofickor i mesh, justerbar bröstrem med visselpipa, isyxefäste samt ett gäng andra fästpunkter, Stow-on-the-go (fäste för dina vandringsstavar), sidokompression, packremmar nedtill och att den är förberedd för vätskesystem.

  Eja 58 kommer i två rygglängder, kika gärna på produktdatabladet så du får rätt storlek. 

 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: WXS/S: 55 liter | WM/L: 58 liter
  Bärkapacitet: upp till 16 kg
  Vikt cirka: WXS/S: 1.21 kg | WM/L: 1.25 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Poco Raincover
375 kr
Köp!
Info
Eja 38
Osprey
2045 kr
Ariel Plus 70
Osprey
2795 kr
Talon 36
Osprey
1395 kr
Logga in