Classic Vacuum Bottle 0.47L i gruppen Mellandagsrea / Mellandagsrea Laga mat & Äta hos Uthuset (ST1001228r)
Classic Vacuum Bottle 0.47L
Classic Vacuum Bottle 0.47L
Classic Vacuum Bottle 0.47L
Stanley

Classic Vacuum Bottle 0.47L

Klassisk termos på 0.47 l som håller varmt i 15 h. Stryktålig, smidig & diskmaskinssäker!
Färg: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Här kommer en halvliters termos med dubbla vakuumisolerade väggar från ikonföretaget Stanley. Slitstark & snygg. Och dessutom både bättre & mer stryktålig sedan uppdateringen 2019. Du kan i princip köra över den med en bulldozer utan ett den får en skråma. But hey kids, don't try that at home! Själva skruvkorken har också fått sig en ny design och vips är det nu lite enklare att hälla upp din dryck utan massa spill & klabb.
  Termosen är tillverkad i rostfritt stål och håller kaffet, ditt te eller chokladmjölken varm i upp till 15 timmar. Däremot så vet vi ju alla att det inte kommer vara exakt samma ursprungliga temperatur på ditt dryck efter alla timmarna, men varmt kommer det vara i vilket fall. Väljer du kall dryck i termosen så håller den sig från fesljummen status i 15 timmar. Same, same but different.


  Andra bra ha grejer med Stanley Classic Vacuum Bottle är att även skruvkorken och locket/muggen är isolerad, den är BPA-fri, går att slänga in i diskmaskinen och att det är helt säkert att den inte läcker. Däremot så är den stört läcker!
 • Egenskaper
 • Volym: 0.47 liter
  Vikt netto: 460 gram
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:
Logga in