Classic Vaccum Bottle 0.75 L i gruppen Köket / Termosar hos Uthuset (ST1001612r)
Classic Vaccum Bottle 0.75 L
Classic Vaccum Bottle 0.75 L
Classic Vaccum Bottle 0.75 L
Stanley

Classic Vaccum Bottle 0.75 L

3/4-liters termos förpackad i rostfritt stål. Håller kaffet varmt i 20 h.
Färg: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Stanleys Classic Bottle 0.75 L kan nog vara en utav de bästa termosarna på marknaden. Lagom storlek för lilla familjen, dubbla vakuumisolerade väggar och tålig. I och med senaste uppdateringen är den både bättre & mer stryktålig och du kan i princip köra över den med väl valt fordon utan att den får sig en repa. Ja, kanske en sanning med modifikation men du hajar devisen. Själva skruvkorken har också fått sig en ny design och vips är det nu lite enklare att hälla upp din dryck utan massa spill & klabb.
  Termosen är tillverkad i rostfritt stål och håller kaffet, ditt te eller chokladmjölken varm i upp till 15 timmar. Däremot så vet vi ju alla att det inte kommer vara exakt samma ursprungliga temperatur på ditt dryck efter alla timmarna, men varmt kommer det vara i vilket fall. Väljer du kall dryck i termosen så håller den sig från fesljummen status i 15 timmar. Same, same but different.


  Andra bra ha grejer med Stanley Classic Vacuum Bottle är att även skruvkorken och locket/muggen är isolerad, den är BPA-fri, går att slänga in i diskmaskinen och att det är helt säkert att den inte läcker. Däremot så är den stört läcker!
 • Egenskaper
 • Volym: 0.75 liter
  Vikt netto: 598 gram
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:
Logga in