Blaze 60 i gruppen Ryggsäckar & väskor / Vandringsryggsäckar / 46-65 liter hos Uthuset (5000027r)
Blaze 60
Blaze 60
Blaze 60
Blaze 60
Blaze 60
Blaze 60
Blaze 60
Blaze 60
Blaze 60
Blaze 60
Granite Gear

Blaze 60

En uppdaterad favorit! Skön, lätt men rejäl. 60 liter & 1360 gram.
 
 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Granite Gear Blaze 60 väger in på 1360 gram och rymmer 60 liter, lägg sedan till rejäla sidofickor och rymlig frontficka till volymen och du har en vandringsryggsäck som klarar veckoturer för de flesta men även längre turer för dig som redan börjat banta din packning. Definitivt en ryggsäck för dig som vill vandra lättare men ändå ha ett riktigt stabilt bärsystem. 

  För det absolut bästa med Blaze 60 är bärsystemet, det så kallade A.C Frame System. Inte för intet som det har fått en och annan utmärkelse. Här har du en ergonomiskt formad ryggplatta i hållbar termoplast och en ventilerande ryggpanel i formgjuten eva-skum. Stabilt, skönt, mindre svettigt och justerbart.  Ryggsäcken kommer i tre olika rygglängder där varje rygglängd går att justera individuellt. Dessutom går höftbältet att förlänga/förkorta så att det passar just din kroppsform optimalt. Vajert! 

  Själva ryggsäcken är ett stort fack som med fördel toppmatas men du kan också öppna upp säcken på fronten.  Utöver huvudfacket finns det en massa andra fack & fickor. Sidorfickorna är rymliga och med vid öppning så att du smidigt får i och ur prylarna. Frontfickan i mesh är perfekt för förstärknings- och/eller regnplagg. Höftfickorna har dragkedja och rymmer snacks, mobiltelefon och lite annat smått och gott.
  En annan fin grej med Blaze 60 är att det går att snäppa bort topplocket (lämna hemma om du vill strippa vikten) och istället fästa det framtill på bröstet. Smidigt om du vill ha en del prylar nära till hands. Du kan även snäppa på locket på höftbältet och på så vis få en midjeväska. Kan ju vara najs om du kör basläger och vill gå en kortare topptur. 

  Väven är en slitstark men lätt nylonväv, närmare bestämt en 100D Robic® High-tenacity nylon. Vid de mest utsatta ställena är säcken förstärkt med 210D Robic nylon UHMWPE triple ripstop. 

  Vi har diggat och burit på Granite Gear sen urminnes tider, eller i vilket fall sedan Getouttider. På ett riktigt sjyst sätt tycker vi att GG kombinerar lägre egenvikt med oerhörd komfort och slitstyrka. Och det gäller verkligen för Blaze 60! Visst det går att hitta lättare säckar på marknaden men vete katten om de har samma goda stabilitet som Blaze. Definitivt inte den mångsidigheten i vilket fall. Vi har använt föregångarna till Blaze 60 i ett antal år och varit mer än nöjda med både passform & kvalitet. Tack för det, Granite Gear! Å du, låt dig inte luras av att Kajsa på filmen säger att maxvikten i Blaze 60 är 18-19 kg. Hon ljuger, den är på 22.

  Storleksguide/rygglängd: 
  Short: 38-46 cm
  Regular: 46-53.5 cm
  Long: 53.5-61 cm
 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: 60 liter
  Bärkapacitet: upp till 22 kg
  Vikt cirka: Short: 1.31 kg / Reg: 1.36 kg / Long: 1.41 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Tillbehör

Cloud Cover PackFly
Granite Gear
fr. 489 kr
Air Bags 3-Pack
Granite Gear
fr. 319 kr
Air Pocket
Granite Gear
fr. 179 kr
Air ZippSack
Granite Gear
fr. 259 kr

Se fler varor

Air ZippDitty 4-Pack
Granite Gear
399 kr
Köp!
Info
Dagger 22
Granite Gear
1295 kr
Cloud Cover PackFly
Granite Gear
fr. 489 kr
Logga in