Ariel Plus 85 i gruppen Ryggsäckar & väskor / Vandringsryggsäckar / >65 liter hos Uthuset (1-039r)
Ariel Plus 85
Ariel Plus 85
Ariel Plus 85
Ariel Plus 85
Ariel Plus 85
Ariel Plus 85
Ariel Plus 85
Ariel Plus 85
Ariel Plus 85
Ariel Plus 85
Osprey

Ariel Plus 85

85 liter för tjejer. Skön & stabil ryggsäck där topplocket kan bli en dagrygga. 2670 gram.
 
 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Ariel har funnits ett bra tag hos Osprey men äntligen har de gått tillbaka till ett bärsystem som ligger dikt an mot ryggen. Vi här på Uthuset var nämligen aldrig riktigt nöjd men föregångaren. Just Ariel Plus är dessutom en dammodell, anpassad efter den kvinnliga kroppsformen. Optimal passform med andra ord. Plus-modellen innebär dessutom att du får 2 säckar i 1. Topplocket går nämligen att göra om till en dagsturssäck. Smidigt om du vill upp på Kebnekaise, Sytertoppen eller Galdhöpiggen och endast ta med det mest nödvändiga på ryggen. Ja, Ariel Plus är verkligen vandringsryggsäcken för dig som vill ha allt i en och samma ryggsäck. Och som dessutom behöver mycket volym; 85 liter skojar du inte bort så lätt.

  Som vanligt när det gäller Osprey så står komforten i första rummet. Både höftbältet och axelremmarna har Ospreys patenterade design Fit-On-The-Fly vilket gör att du kan justera vadderingen på remmarna precis efter dina önskemål. Hela ryggen är försedd med en formgjuten platta som stabiliserar upp och följer ryggens form perfekt. Sitter som en smäck! En ryggpanel med ventilerande mesh ser till att du inte blir toksvett. Dessutom går rygglängden att justera om du skulle behöva det. Som du ser är bärsystemet på Aether Plus 85 skönt, flexibelt och rejält och bär upp vikter på upp till 30 kg, om du mot förmodan skulle behöva det. 

  Osprey Ariel Plus 85 är både topp-, front- och bottenmatad så du kommer aldrig ha problem med att hitta dina prylar. Bottenfacket går dessutom att dela av om du vill använda det som ett separat fack. Ett helt gäng med fack & fickor finns, både på fronten, i sidorna, på höftbältet och i topplocket. Möjligheterna att komprimera säcken är goda, så även att spänna prylar på säcken. Topplocket är höj- och sänkbart och går som sagt att göra om till en egen liten ryggsäck. Och vandrar du med stavar så finns Ospreys alldeles egna designa fäste för detta; Stow-on-the-Go. Regnskydd ingår och givetvis går det att köra vätskesystem tillsammans med Ariel Plus.

  Ryggsäcken är tillverkad i en bluesign-certifierad nylonväv med hög trådtäthet. Slitstarkt & hållbart. Regnskyddet är i 100% återvunnen väv. 

  Storleksguide rygglängd:
  XS/S: 35-43 cm
  M/L: 40-49.5 cm

 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: XS/S: 83 liter / L/XL: 85 liter
  Bärkapacitet: upp till 30 kg
  Vikt cirka: XS/S: 2.55 kg / L/XL: 2.67 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

UL Stuff Pack
Osprey
495 kr
Jet 18
Osprey
640 kr
Stratos 44
Osprey
2145 kr
Talon Pro 20
REA
Osprey
1023 kr 2045 kr
Logga in