Aether Pro 75 i gruppen Ryggsäckar & väskor / Vandringsryggsäckar / <25 liter hos Uthuset (3274r)
Aether Pro 75
Aether Pro 75
Aether Pro 75
Aether Pro 75
Aether Pro 75
Aether Pro 75
Aether Pro 75
Aether Pro 75
Aether Pro 75
Aether Pro 75
Osprey

Aether Pro 75

Avskalad komfort på 75 liter. 2210 gram som går att tappa på ytterligare 400.
 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Aether Pro 75 från Osprey är komfort, teknik, mångsidighet och hållbarhet. I den här toppmatade ryggsäcken har Osprey kombinerat en hel mängd med smarta funktioner men ändå hållit designen ren & avskalad. Inte så mycket lullull alltså, sånt diggas. Skulle du vilja går det att skala av Aether Pro 75 på diverse tillbehör så du får en nättare och mindre ryggsäck. Höftbältesfickor, topplock och kompressionsremmarna går att ta dän (småländska för "plocka bort"). Topplocket går loss på 220 gram och höftbältesfickorna på 160 gram tillsammans. 

  Bärsystemet på den här ryggsäcken är gediget och skönt. Samma sköna & ventilerande ryggpanel som i populära Talon/Tempest-serien men för att stabilisera upp maximalt finns även en aluminiumram, rejälare axelremmar och ett stabilt & brett höftbälte. Skulle du behöva, kan du bära upp 30 kg i den här säcken utan problem. Kan ju vara bra för de äldre familjemedlemmarna att veta när det vankas fjälltur. Både axelremmar och höftbältet är dessutom försedda med det patenterade Fit-on-the-Fly. En funktion som gör att du enkelt kan förlänga remmarna och bältet med extra vaddering om det skulle behövas. Smart och smidigt så att du verkligen kan få den optimala passformen på ryggsäcken. Ja, vi säger då det, Osprey och komfort är lika med sant! Rygglängden är dessutom steglöst justerbar vilket gör att du kan få exakt rätt avstånd mellan axelremmar och höftbälte. Skönt!

  Ryggsäcken är sydd i en bluesign®-certifierad återvunnen 210 denier nylonväv; NanoFly™ heter den. Samma goa och hållbara väv som i Talon Pro-serien. För att öka på slitstyrkan är väven förstärkt med UHMWPE-ripstop vilket gör att den här ryggsäcken kommer kunna hänga med dig på måååååånga turer framöver. Den vattenavvisande DWR-behandlingen är PFAS-fri. Bottenväven är för övrigt mer än dubbel så tjock. 

  Förutom att Aether Pro 75 är riktigt skön så känns den också lyxig. Och avskalad. En kombination som inte alltid går hand i hand men här funkar det. Ren, enkel och strömlinjeformad design men ändå många fäst- och kompressionsmöjligheter. Och ändå ett gäng med fickor; i topplocket och på höftebältesfickorna. Och just det här med att du kan skala av den så den passar just ditt ändamål för dagen är riktigt vajert!
  Som på alla Ospreys vandringssäckar så finns det även på Aether Pro 75 en ficka för ditt vätskesystem och ett fäste för dina vandringsstavar, dvs stow-on-the-go. Go' tur!

  Aether Pro 75 kommer som sagt i två olika rygglängder. Båda är dock justerbara så du kan få till passformen optimalt. Välj S/M om din rygglängd mäter mellan 43-53 cm och L/XL om din rygglängd är mellan 51-60 cm.
 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: S/M: 75 liter | L/XL: 78 liter
  Bärkapacitet: 18-32 kg
  Yttermått cirka: S/M: 80x55x41 cm | L/XL: 85x55x41 cm cm
  Vikt netto: S/M: 2210 gram | L/XL: 2260 gram
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Talon 6
Osprey
760 kr
Stratos 44
Osprey
1795 kr
Hydraulics Silicone Nozzle 3-pack 2022
REA
70 kr 140 kr
Köp!
Info
Talon Earth 22
1845 kr
Logga in