Abisko View 2 i gruppen Tält / Kupoltält / 1-2 pers hos Uthuset (53402r)
Abisko View 2
Abisko View 2
Abisko View 2
Abisko View 2
Abisko View 2
Abisko View 2
Abisko View 2
Fjällräven

Abisko View 2

Lätt & självstagande. Högt i tak. Luftigt & komfortabelt. 2,7 kg för 2 pers. Perfekt finväderstält men klarar även tuffare förutsättningar.
Färg: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Fjällräven Abisko View 2, vi gillar’t! Starkt! Ett sammankopplat och självstagande kupoltält för 2 personer. Rymligt som tjyven och rejält sjyst takhöjd på 110 cm. Känns inte alls trångt även när sovpryttlarna är framtagna och ni båda är i innertältet. Ett riktigt trevligt tält både för vandring och paddelturer. Extra trevligt när det väntas finväder för det är möe mesh i innertältet och dessutom går yttertältet att rulla upp helt på absiderna så du får fullt genomblås och även full vy över fjället eller skärgården. Det är för övrigt dubbla absider på Abisko View 2, så varsin ingång erbjuds. Gött dä!

   När du väl fått in finessen med tältbågarna (och förstått att det är just så det ska vara) så sätts Abisko View upp snabbt och smidigt. Och står stadigt utan stormlinor. Silikonbelagd nylonväv är det som gäller i yttertältet, med en rivstyrka på 9 kg men 15 kg i den väven som är närmast marken. Just för att du ska kunna sätta upp ditt tält oavsett hur snårigt & bösigt det är och inte behöva vara rädd för några revor. Smart! Abisko View 2 är ett tresäsongstält så passar bäst för dig som inte brukar tälta vintertid. Det funkar i nödfall men blir rätt kallt och dragit eftersom det är så mycket mesh i innertältet. Vi vet, vi har provat.

 • Egenskaper
 • Antal sovande: 2 pers
  Golvmått innertält: 130x220 cm
  Vikt komplett: 2,7 kg
  Markmått yttertält max (linor & fästen tillkommer): 240x290 cm
  Max innertältshöjd: 110 cm
  Vattenpelare ytterduk: 3000 mm
  Vattenpelare golv: 6000 mm
  Packmått cirka: Ø16x44 cm
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Tillbehör

Fjällräven Footprint
Fjällräven
fr. 695 kr

Se fler varor

Skule Kids
Fjällräven
695 kr
Abisko Lite 3
Fjällräven
7995 kr
Kajka 75 W
Fjällräven
3995 kr
Kånken No.2
Fjällräven
1495 kr
Logga in