Ws Hiker Boot Sock Full Cushion Midweight i gruppen Kampanjer / 4 för 3 på alla strumpor hos Uthuset (1908dt_r)
Ws Hiker Boot Sock Full Cushion Midweight
Ws Hiker Boot Sock Full Cushion Midweight
Ws Hiker Boot Sock Full Cushion Midweight
Ws Hiker Boot Sock Full Cushion Midweight
Ws Hiker Boot Sock Full Cushion Midweight
Darn Tough

Ws Hiker Boot Sock Full Cushion Midweight

Rejälare socka med högre skaft. Varm & überskön! 66% merinoull. I damstorlekar.
 
 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Darn Tough Ws Hiker Boot Sock Full Cushion Midweight är rejäl på alla håll och kanter. En superb socka i merinoull för alla tjejer som vill ha det där lilla extra. Dämpning, dvs frottéstickning, från topp till tå gör att den här strumpan både bli übermjuk och skön. Samt varm. Dessutom är det lite höjd på skaften så kör du högre kängor, gummistövlar eller bara vill ha det där extra på underbenet så är det här strumpan för dig. För vandring, skidåkning, snöskoturer...you name it. Funkar sommar som vinter. Som sagt, en rejält skön merinoullsstrumpa, superb passform och inga sömmar som skaver tack vare True Seamless™. Den sitter där den ska helt enkelt.

  Mulesingfri RWS-certifierad merinoull till 66%. Resten är syntet. En blandning som gör att du får merinoullens egenskaper i din strumpa och den kommer hålla för evigt. Typ. Själva skaftet är alltså i Boot-höjd, dvs slutar en bit upp på vaden, mäter dryga 265 mm från häl till topp.

  Darn Tough är kvalitet, så är det bara. Kanske därför alla deras sockor är Guaranteed for Life. Made in Vermont, USA. Tack vare bland annat materialval & design får du en strumpa som håller. Länge. Är nästan svårt att slita ut dem faktiskt. Dessutom sitter de som en smäck! Ibland behöver de ju tvättas dock. Vänd dem ut och in och tvätta dem i maskin på finaste programmet, med ulltvättmedel. Går bra att hängtorka eller torktumla på låg värme. Undvik allt annat.  S: skostorlek 35-37,5
  M: skostorlek 38-40,5
  L: skostorlek 41-42,5
 • Egenskaper
 • Material: 66% merinoull, 32% nylon, 2% lycra spandex
  Vikt netto: ca 115 gram
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Logga in