Woolpower LITE Dam - paket i gruppen Kampanjer / Paketpris på ullunderställ hos Uthuset (woolpower_litedam_paket)
Woolpower LITE Dam - paket
Woolpower LITE Dam - paket
Woolpower LITE Dam - paket
Woolpower LITE Dam - paket
Woolpower LITE Dam - paket
Woolpower LITE Dam - paket
Woolpower LITE Dam - paket
Woolpower LITE Dam - paket
Woolpower LITE Dam - paket
Woolpower

Woolpower LITE Dam - paket

Trevliga Woolpower LITE till paketpris. Damstorlek på långkallsippen. 80% merinoull.
1525 krAntal:

Lägg i kundvagnen
 • Produktbeskrivning
 • Woolpower Lite är inte alls så dumt som vi ofta säger om prylar & ting här på Uthuset. Här får du dessutom ett helt underställ i det förträffliga materialet. I en paketdeal, kan knappt bli bättre! Woolpower Lite Dam-paketet innehåller 1 st långärmad underställströja med rundhals Woolpower Crewneck Lite (i unisexstorlek) och ett par tillhörande långkalsonger i damstorlek Woolpower Long Johns W's Lite

  Plaggen i Lite-serien från Woolpower är stickade i en mulesingfri merinoull från Uruguay och Patagonien (den argentinska delen). För att öka på slitstyrkan så är merinoullen uppblandad med syntet. Stickas och sys ihop i Östersund. Fint värre! 200 grams tjocklek är det som gäller men i och med att plaggen är ribbstickade så blir de något svalare än de frottéstickade 200 grams-plaggen, Ullfrotté Original. Trots att de innehåller större andel merinoull. Perfekt för sommarbruk (japp, går jättebra att ha med på sommarens vandring) eller under vinterhalvåret om du inte är så frusen av dig.

  Underställströjan Crewneck Lite är långärmad, har raglanärm, rund hals och ett litet längre bakstycke. Överdelarna i LITE-serien stickas i unisexstorlekar så ta en extra kik på storleksguiden nedan. Som dam behöver du gå ner en storlek. Långkallingarna har resår i midjan så de sitter där de ska. Och är dessutom damanpassade i storleken. Tack för det! Alltsammans kli- & luktfritt. Även efter dag tre. Och slitstarkt. Håller länge alltså. 

  Kan tvättas i 60°C och torktumlas på låg värme. Men pröva gärna först att vädra innan du slänger dem i tvättmaskinen. Det brukar göra susen och minskar på slitaget!

  För att köpa Woolpower Lite Dam på paketdeal så väljer du bara din storlek & färg (på underställströjan) i rullistan ovan och lägger det sen till handlingarna, dvs i kundvagnen. Undrar du vilken storlek som är din? Ta en kik på produktdatabladet nedan. Och som sagt, tänk till lite extra på överdelen då den är i unisexstorlek.
 • Egenskaper
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: -1
  Frakt: Klass 1

Se fler varor

Vest 400
Woolpower
1395 kr
Socks 400
Woolpower
fr. 189 kr
Logga in