WoolNet Original Longs Man Jet i gruppen Underställ / Långkalsonger & underkläder hos Uthuset (101633r)
WoolNet Original Longs Man Jet
WoolNet Original Longs Man Jet
WoolNet Original Longs Man Jet
Aclima

WoolNet Original Longs Man Jet

Ullnätsoriginalet. Långkallingar i ullmesh för lite mer pulsiga uteaktiviteter.
 
 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Ullnätströjornas original, det är Aclima WoolNet Crewneck Shirt, det. Och WoolNet Original Longs är brallorna som hör till. Ett par långkallingar i merinoull som både ventilerar och håller värmen. Själva hemligheten ligger i nätdesigen där små luftfickor bildas som i sin tur ger isoleringen. Du håller dig varm utan att känna dig klibbig eftersom även materialet transporterar bort fukten. Det är tricket med temperaturregleringen och det funkar, fantastiskt bra dessutom! Ett perfekt plagg att ha vid lite högre aktivitetsnivå då det även ingår en del pauser & raster. Vandring, skidåkning, snöskoturer och så vidare. Du måste helt enkelt bara prova, du kommer inte bli besviken!

  WoolNet-väven består av 80% merinoull och 20% polyamid. Synteten gör att plagget ökar i slitstyrka vilket inte är så tokigt. På utsatta ställen såsom över knä  och i grenen är det en tjockare ribbstickad merinoull som gäller. Ullmeshen är för övrigt stretchig, skön och torkar snabbt. 

  Plagget går att tvätta i maskin på 40°C.  Torktumling är förbjuden dock. Men tänk på att försöka spara på de där tvättarna för att förlänga livslängden; häng ut och vädra istället. 
 • Egenskaper
 • Material: Rib: 96% merinoull, 4% elastan , WoolNet: 80% merinoull, 20% polyamid
  Vikt netto: 177 gram
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Logga in