UltraLight Pan #16 i gruppen Köket / Stekhällar & pannor hos Uthuset (ECA146)
UltraLight Pan #16
UltraLight Pan #16
UltraLight Pan #16
UltraLight Pan #16
Evernew

UltraLight Pan #16

Ultralätt stekpanna i aluminium. 129 gram & 16 cm i diameter.
695 kr
 • Produktbeskrivning
 • Förmodligen är vi inte ensamma om att då och då prioritera bort stekpannan med ut på vandringen. Blir lite bökigare, väger lite mer och oftast jobbig att diska ren. Men du kan sluta tänka så nu. Evernew Ultralight Pan #16 väger nämligen endast 129 gram, är i aluminium och har en titanbeläggning (typ non-stick). Tar inte stor plats i packningen och förgyller ju dessutom turen när du väl äter din nystekta bacon, ditt ägg eller den nyplockade svampen. Yum! Tack vare den höga kanten så rymmer pannan hela 0.9 liter vilket gör att du kan tillaga både det ena och det andra på pannan utan att hälften hamnar utanför.
  Det fällbara handtaget, som dessutom är helt tillräckligt långt, har silikon ut i änden så det ska vara lite mer greppvänligt. 

  Själva beläggningen på stekpannan är titanplasma vilket kan liknas vid en keramisk beläggning eller annan non-stick-teknologi. Själva finessen med just titanplasman är att den är extremt hållbar men du skyddar den bäst genom att använda snälla redskap i pannan, såsom trä, bambu eller återvunnen plast.
  Nästan alla Evernews produkter tillverkas ju i Japan, det gäller dock inte för denna sjysta stekpanna, den tillverkas i Sydkorea.
 • Egenskaper
 • Material: Aluminium
  Volym: 0.9 liter
  Yttermått cirka: Ø16x5 cm
  Vikt netto: 129 gram
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 8
  Frakt: Klass 1

Se fler varor

Logga in