Soulo BL i gruppen Tält / Kupoltält / 1 pers hos Uthuset (018311r)
Soulo BL
Soulo BL
Soulo BL
Soulo BL
Hilleberg

Soulo BL

The best of the best! Helt fristående 1-mans tält i Black Label-utförande. 2.8 kg.
Färg: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Hilleberg Soulo BL är starkaste solotältet i tältparken hos den jämtländska tillverkaren. Som ett "vanligt" Soulo men rejälare väv och kraftigare stänger. Alltså ett Soulo men i Black Label utförande, därav Soulo BL. Soulo är för övrigt det samiska ordet för ö. Vi skulle vilja säga en ointaglig & ogenomtränglig ö. När det gäller Soulo BL alltså. 

  Hilleberg Soulo BL ingår som sagt i Black Label-serien; fyrsäsongstält där vävar och övrigt material är anpasssade för att tåla de allra tuffaste tag, även under extrema förhållanden. Kerlon 1800 i ytterduken, 10 mm tjocka tältstänger och samtliga meshsektioner kan täckas med tygpaneler.
  Med sin helt fristående konstruktion och flera stångkorsningar får du ett überstabilt tält som står pall både för rejäla stormar och stora mängder snö. Stabilt som fasiken! Dessutom ett rymligt alternativ tack vare den assymetriska formen på innertältet. En bredd på 73 cm (63 cm nere vid fotändan) i ett enmanstält skojas inte bort så lätt, dessutom 105 cm i mitten. Funkar fint för en person med rätt mycket utrustning eller kanske rentav för jycken & dig om ni inte är så knussliga. 

  För dig som är soloturare och vill ha rymd och det allra mest stabila och pålitliga som Hilleberg har att erbjuda är Soulo BL det självklara valet. Tack vare att absiden är integrerad i konstruktionen får du ett helt fristående tält som står stabilt vare sig du reser det på toppen av Aconcagua, på kalfjället, på Patagoniens slätter eller vid en frusen skogssjö.

 • Egenskaper
 • Antal sovande: 1 pers
  Golvmått innertält: 225x73/105/63 cm
  Vikt komplett: 2.8 kg
  Markmått yttertält max (linor & fästen tillkommer): 235x160 cm
  Max innertältshöjd: 95 cm
  Vattenpelare ytterduk: 5500 mm
  Vattenpelare golv: 20000 mm
  Packmått cirka: 43x17 cm
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Kaitum 2
Hilleberg
11395 kr
Kaitum 3 GT
Hilleberg
14295 kr
Bivanorak
Hilleberg
2795 kr
Logga in