Safir 9 bp i gruppen Kampanjer / Extragolv på köpet på tält från Hilleberg, Fjällräven och Tentipi. hos Uthuset (10900)
Safir 9 bp
Safir 9 bp
Safir 9 bp
Safir 9 bp
Safir 9 bp
Safir 9 bp
Safir 9 bp
Safir 9 bp
Safir 9 bp
Safir 9 bp
Tentipi

Safir 9 bp

Samlingstält för upp emot 20 pers, 10 kan sova, 4-7 bor kanon. 15,2 kg.
27495 kr
 
Lägg i kundvagnen

Kampanjvara

 • Produktbeskrivning
 • Tentipi Safir 9 BP är en utav de mest sålda tältkåtorna hos den svenska tillverkaren. Inte så konstigt eftersom den passar till så himlans mycket. Året runt. Modellen är anpassad för upp till 10 personer (sovande) och är det dags för storsamling så går det att klämma in 15-20 personer. Något färre om ni väljer att elda invändigt för att få till den optimala mysfaktorn. Kanske just därför det är så många scoutkårer och föreningar som väljer Safir 9 bp. För familjen är den ju givetvis också ett superbt alternativ. 2 vuxna+4 barn bor lyxigt.

  Tentipi Safir 9 BP är en verkligen en tältkåta att bo i, inte enbart att sova i. Tack vare sin kraftiga väv & rejäla mittstång får du en stormtålighet som heter mer än duga. Fäster du stormlinorna på det så klarar du förmodligen en smärre orkan. Du reser det enkelt på ca 3 minuter och packar ihop det precis lika smidigt & snabbt. Safir-kåtorna är tältkåtornas tältkåta. Designade & tillverkade för att klara de allra mest extrema förhållandena. För rejäla expeditioner. Året runt. Hållbarhet & slitstyrka prioriteras framför vikt.

  BP (bomull/polyester)-väven (Cotpolmex Pro) är mycket stark och ventilerar effektivt samt att det invändigt blir både ett behagligt klimat & ljus. När det kommer till ventilationen så är det just på Safir som den är allra bäst bland Tentipis alla tältkåtor; ventilmössa upptill som enkelt kan regleras (på 6 ställen) medan du ligger kvar i sovsäcken samt hela tre nätförsedda inluftar nedtill. Oslagbart! Även dörren med dubbla dragkedjor har myggskydd. 

  I Safir 9 BP ingår mittstång, stormlinor, stormlinehållare, mätlina, nätförsedd dubbel ventilmössa, nätförsedd dörr, myggnätstak, tre regnskyddade myggnätsförsedda inluftar, två innefickor, kompressionspåse och kraftiga tältspikar. 

 • Egenskaper
 • Antal sovande: 9 pers
  Max komforthöjd (tältkåtor): 270 cm
  Vikt komplett: 15,2 kg
  Markmått yttertält max (linor & fästen tillkommer): Ø530 cm
  Packmått cirka: Ø30x70 cm
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 4
  Frakt: Klass 1

Tillbehör

Golv Comfort
Tentipi
fr. 3695 kr
Tarp 7/9 Comfort bp
6095 kr
Köp!
Info
Torkställning
fr. 1215 kr

Se fler varor

Tarp 5/7 Comfort lätt
3695 kr
Köp!
Info
Zirkon 5 bp
Tentipi
15695 kr
Köp!
Info
Regnhatt Comfort bp
1395 kr
Köp!
Info
Tarp 7/9 Comfort bp
6095 kr
Köp!
Info
Logga in