Renskinn DeLuxe sittunderlag i gruppen Liggunderlag / Sittunderlag & stolar hos Uthuset (jaab_sittunderlag)
Renskinn DeLuxe sittunderlag
Renskinn DeLuxe sittunderlag
Renskinn DeLuxe sittunderlag
Renskinn DeLuxe sittunderlag
Renskinn DeLuxe sittunderlag
Uthuset

Renskinn DeLuxe sittunderlag

Sittunderlag i renskinn med silikonbehandlad undersida. Fint som snus, varm & gott. För utomhusbruk.
395 kr
 • Produktbeskrivning
 • Det här ett gediget, snyggt & värmande sittunderlag att slänga med på skidturen, när det är dags för utemat eller en vindskyddsnatt. Ger värme för stussen och dessutom är det ju något speciellt med just renskinn. Liiiite mer känsla än ett vanligt sittunderlag. 

  Renskinn DeLuxe Sittunderlag tillverkas av A-klasskinn och har en silikonbehandlad undersida för att motstå smuts och förhindra att väta tränger in i skinnet, en renfäll som först och främst är tänkt att ha utomhus. Inget prydnadsföremål alltså; det här ska hänga med på de flesta utomhusturer. Tycker vi.

  Av naturliga orsaker varierar renskinnen i färg. En del renar är något ljusare, andra mörka. Du kan alltså inte räkna med att det skinn du beställer ser exakt ut som det på bilden. Däremot kan vi lova att renskinnen värmer gott och är riktigt fina oavsett färgskiftning. Även de exakta måtten och formen på skinnen kan variera med någon centimeter hit och dit, det beror nämligen på hur tillverkaren har skurit dem. Ungefärliga måtta på sittunderlaget är 55x40 cm men kan likväl vara 52x48 eller 50x40 cm. Men tillräckligt stora för att täcka de flesta sorters rumpor & stussar. 

  A-klassade skinn är de renskinn utan några skador. Beroende på när renen har slaktats så kan det förekomma många eller några få märken från insektsbett vilket är helt naturligt, det är alltså ingen defekt. Även hår lossnar från renskinnet, det är också helt naturligt. För att förhindra detta i allra största mån så ska du förvara ditt renskinn på ett svalt ställe, gärna i en källare eller ute i garaget. Ju varmare du har det desto mer hår lossnar. När smuts eller dylikt hamnar på skinnet så kan du borsta bort det lite lätt med en mjuk skoborste eller skaka det. Funkar perfa både och! Och blir det vått på ovansidan så är det bara att lägga ut det i rumstemperatur och låta det långsamt torka. 

  Alla renskinn som vi har här på Uthuset kommer från tamrenar från Sverige och Norge. Renarna slaktas och skinnen garvas i Norge. Alla garvning görs med godkännande av Miljöbyrån Miljödirektoratet.


 • Egenskaper
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 35
  Frakt: Klass 1

Se fler varor

Renskinn DeLuxe
Uthuset
1295 kr
Bättre Begagnat
REA
195 kr 279 kr
Logga in