Poco LT i gruppen Ryggsäckar & väskor / Barn- & juniorsäckar hos Uthuset (1-113r)
Poco LT
Poco LT
Poco LT
Poco LT
Poco LT
Poco LT
Poco LT
Poco LT
Poco LT
Poco LT
Osprey

Poco LT

Lättare barnbärstol för skogs- & fjällturer. 2.3 kg och klarar kids upp till 20 kg.
Färg: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Poco LT är en stadig men lättare barnbärstol, den lättaste stolen i den populära Poco-serien. 2.3 kg i egenvikt och ändå får du rejält med komfort. Stolen packas ihop smidigt, tack vare den infällda ramen, och blir riktigt kompakt när den ska in i bagageutrymmet. Dessutom går det även att zippa för bärsystemet så det inte är några remmar eller spännen som går sönder i transporten. Snyggt!

  Bärsystemet är stadigt men luftigt med en ryggpanel i meshväv. Rygglängden går dessutom att justera så oavsett rygglängden på familjemedlemmarna så sitter den här barnbärstolen som en smäck. Det är ju ändå rätt gött. Vadderingen i både axelremmarna och höftbältet är sådär lagom tjockt, bär upp och sitter på mjukt utan att vara i vägen. Även ditt barn kommer sitta både skönt och säkert i Poco LT då både sitsen går att justera. Stolen är för övrigt TÜV GS-certifierad.

  Solskydd ingår i köpet men regnskydd får du köpa separat. Kom ihåg att solskyddet (UPF 50+) måste vara uppspänt för att regnskyddet ska kunna sättas på. Däremot finns dubbla höftbältesfickor och sidofickor i mesh. Och vill du ha med ett vätskesystem under turen så finns det plats för det också. I botten på barnbärstolen finns ett mindre fack för dagens livsnödvändigheter, såsom smörgåspaket, ett packe blöjor eller ett gäng barnmatsburkar. Önskar du få ytterligare packvolym så går det alltid att fästa på en mindre ryggsäck baktill, Poco LT är kompatibel med Osprey Daylite-serien. 

  Är du ute efter en skön & säker stol för både dig och ditt barn, som inte väger så himlans mycket, så är Poco LT ett sjyst alternativ. Så fort ditt barn kan sitta upprätt går det att sätta hen i stolen och kan då sitta kvar där upp till 3–4 års ålder eller 15-20 kg.

 • Egenskaper
 • Bärkapacitet: 15-20 kg
  Yttermått cirka: 71x38x45 cm
  Vikt cirka: 2.3 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Tillbehör

Poco Raincover
345 kr

Se fler varor

Logga in