Neutrino 600 Wmns LZ i gruppen Sovsäckar / Vår- och höstsäckar / Dun hos Uthuset (QSM-93-NFB-REG-LZ)
Neutrino 600 Wmns LZ
Neutrino 600 Wmns LZ
Neutrino 600 Wmns LZ
Neutrino 600 Wmns LZ
Neutrino 600 Wmns LZ
Neutrino 600 Wmns LZ
Rab

Neutrino 600 Wmns LZ

3-säsongare i dun. För tjejer. -5 i komforttemp & 950 gram. En vinnare!
6495 kr
 
Lägg i kundvagnen
 • Produktbeskrivning
 • Rab Neutrino 600 Wmns med sina 950 gram, gåsdun 800 Fill Power och -5 i komforttemp är riktigt trevlig. Tack vare kvaliteten på dunet så gör det också att säcken går att komprimera ner till myck så behändig packstorlek. Dessutom håller den dig varm under stora delar av året; från en härlig vindskyddsnatt i april till början på september när fjället har börjat brinna av en hel del härliga färger. 

  Neutrino 600 Wmns har en skön huva som smiter åt gott kring huvudet, givetvis med dragsko så du kan justera den när det blir bistert. Även värmekragen har justering så dra åt den om du upplever att det är kallt i sovsäcken. Det hjälper, vi lovar! En tvåvägs-, ¾-lång dragkedja finnes på vänster sida. Smidig att dra upp och ned och förstärkt sömnad längs med dragkedjan förhindrar att vävarna fastnar däri.
  Passformen på Neutrino 600 Wmns är inte rymlig, ej heller supertrång. Helt lagom, skulle vi säga. Men är du en sådan som vill ligga med ena benet uppdraget och vill ha mycket plats i säcken, ja då kanske du upplever den här modellen alldeles för snäv. Just dammodellen är kortare och något smalar över axlarna än vad unisexditon är. Kan vara bra för de flesta då damer generellt har smalare axlar. Sovsäcken sluter om bättre och du minimerar risken för onödig plats i sovsäcken som ska hållas varm. Dessutom är dunfyllningen lite extra tilltagen vid fötterna och bålen. 

  Sovsäckarna i Rab Neutrino-serien är designade och tillverkade för att du ska få bästa möjliga värme till minsta möjliga vikt. Dunkanalerna är v-formade (sett uppfrån då alltså) och ej genomsydda vilket möjliggör att dunet kan lofta till sig maximalt, att det hålls på plats i kanalerna och optimerar värmen över torson samt att det sparas på några gram.  Gåsdun i 800 Fill Power och lätta vävar i återvunnet material. Gåsdunet är hydrofobiskt behandlat för att motstå väta bättre. Återvunnen 20d Pertex Quantum Ripstop Nylon är det som gäller i ytterväven, en slitstark men lätt väv som även är DWR-behandlad (så klart flourkarbonfri). Innerväven är en 20d återvunnen nylon.

  Sovsäcken levereras med 1 st förvaringspåse och 1 st vattentät packpåse.

 • Egenskaper
 • Form: Mumie
  Isolering: Gåsdun 800 cuin
  Komforttemperatur dam (T comf enl EN 13537): -5 °C
  Komforttemperatur herr (T lim enl EN 13537): -12 °C
  Vikt netto: 950 gram
  Kroppslängd (max rekommenderad): 170 cm
  Vikt fyllning: 600 gram
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 2
  Frakt: Klass 1

Se fler varor

Solar Eco 2
fr. 2095 kr
Alpine 200
fr. 2995 kr
Solar Eco 3 Wmns LZ
2295 kr
Köp!
Info
Solar Eco 3
fr. 2295 kr
Logga in