Hilleberg Nammatj 3 GT grönt
Hilleberg Nammatj 3 GT grönt
Hilleberg Nammatj 3 GT rött
Hilleberg Nammatj 3 GT sand
Hilleberg Nammatj 3 GT ritning och mått
Nammatj 3 GT
Nammatj 3 GT
Hilleberg

Nammatj 3 GT

Tunneltält för dig som vill ha allt. Men tycker Keron är lite too much. GT-absid, 2-3 pers, 4,0 kg.
Färg: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Hilleberg Nammatj 3 GT ingår i Black Label-serien och den första Nammatjmodellen såg dagens ljus 1983 då Mr Hilleberg himself ville ha ett lika starkt & robust tält som Keron men ett lättare sådant. Idag skulle vi kunna säga att Nammatj 3 GT är hybrid mellan Keron och Nallo. Inte riktigt rätt men nära. Hur som helst är det ett optimalt skydd alla årstider. Styrka och lätthet kombinerat. Ett tält för dig som kanske, som sagt, tycker att Hilleberg Keron är lite too much men inte vill kompromissa när det gäller material. Nammatj är för övrigt samiska för ett berg som står fritt i en dalöppning. 

  En rejäl ingång och en stor, förlängd absid är det som gäller vilket ger rejält med boendeyta, sommar som vinter. Tunneltältkonstruktionen ger ju maximalt utrymme i förhållande till vikt, så även hos Nammatj 3 GT, även att fotänden är sluttande. Ytterduken går givetvis ända ned till marken och samtliga myggnät (på ventiler och vid ingång) går att täcka med tygpaneler. Dessutom är ventilerna högt placerade så att det inte ska bli några tokigheter när du grävt ned dig för natten på vinterturer. Söker du ett robust, säkert & rymligt tält som funkar optimalt under alla årstider, och samtidigt vill du tulla lite på vikten, då är det Nammatj 3 GT du ska ha!

  Den grymt starka väven Kerlon 1800 i yttertältet, 10 mm tältstänger och extra kraftiga vävar i innertält & golv är exempel på material som sitter i Nammatj 3 GT och de andra medlemmarna i Black Label-familjen. Best of the best - funkar i alla miljöer och för intensivt/långvarigt bruk - till en förhållandevis låg vikt. 
 • Egenskaper
 • Antal sovande: 2-3 pers
  Vikt komplett: 4,0 kg
  Markmått yttertält max (linor & fästen tillkommer): 175 x 415 cm
  Max innertältshöjd: 105 cm
  Vattenpelare ytterduk: 5500 mm
  Vattenpelare golv: 20000 mm
  Packmått cirka: Ø20 x 50 cm
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Helags 2
Hilleberg
10895 kr
Helags 3
Hilleberg
11495 kr
Logga in