Muka Stove i gruppen Köket / Friluftskök / Flerbränslekök hos Uthuset (SSOD-1NP)
Muka Stove
Muka Stove
Muka Stove
Muka Stove
Muka Stove
Soto

Muka Stove

Användarvänligt & effektivt bensinkök. 327 gram inkl pump.
1835 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
 • Produktbeskrivning
 • Muka Stove från japanska Soto är en klassiker bland flytbränsleköken och gör dessutom det hela lite mindre krångligt. Det behövs nämligen ingen förvärmning (tack vare det höga trycket) när du ska använda köket utan när väl trycket har pumpats upp i bränsleflaskan är det bara att köra igång. Dessutom så sotar det något mindre vilket alltid är trevligt. Med andra ord ett användarvänligt bensinkök i alla lägen. En annan grej som kan läggas till på pluslistan är att bränsleslangen inte är så där himlans stel som den är på många kök. Tack för det, Soto! 

  Blyfri bensin eller kemisk ren bensin är det som gäller som bränsle. Och Muka Fuel Bottle (som säljes separat) är den bränsleflaska du ska använda, andra fabrikat undanbedes vänligen men bestämt. Det har att göra med pumpen och kopplingen så försök att håll dig till reglerna här. Pumpen är försedd med tryckindikator så du vet när det är dags att sluta pumpa och trycket är optimalt. Tändning av köket sker vid brännaren och reglerar lågan gör du vid pumpen.

  Brinntiden är ungefär 1 timme vid maxffekt för 480 ml blyfri bensin. Tre kärlstöd finnes och kastruller & pannor med en maxdiameter på 21 cm går alldeles utmärkt att använda på köket. 

  Note to self#1. När omgivningstemperaturen kryper under -20 grader Celcius ska du helst sluta använda Muka Stove, bara så du vet. O-ringen kan då hårdna temporärt vilket kan orsaka bränsleläckage. Not najs, at åll.

  Note to self#2. Bränsleflaska säljes separat, ingår alltså inte i detta köp.
 • Egenskaper
 • Bränsle: Blyfri bensin och kemiskt ren bensin
  Max effekt: 4650 Watt
  Vikt netto: utan pump: 163 gram | med pump: 333 gram
  Packmått cirka: 8x6.5x8 cm
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 2
  Frakt: Klass 1

Tillbehör

Se fler varor

WindMaster with 4Flex
795 kr
Köp!
Info
TriFlex for WindMaster
199 kr
Köp!
Info
Logga in