Och som vanligt när det gäller de frystorkade rätterna från Real Turmat så är det norska kockar som står för receptet. Kryddningen är helt klart godkänd men med lite salt & peppar i packningen kommer du få en höjdarmåltid. I med kokande vatten, låt stå i 8-10 minuter och sedan är det dags att servera. Ger ungefär 500 gram tillagad och ätfärdig mat. Påsen går dessutom att elda upp så du får minimalt med skräp. Mange takk!
Glutenfri.
Ris (39%), kebabkjøtt (kylling/kyckling (82%), potetmel/kartoffelmel/potatismjöl, salt, krydder/krydderier/kryddor) (13%), løk/løg/lök, paprika/peberfrugt, tomatpuré, minimais/-majs, rømme/syrnet fløde/gräddfil (melk/mælk/mjölk), purreløk/porre/purjolök (4,3%), rapsolje/-olie/-olja, mais-/majsstivelse/-stärkelse, kjøtt-/köttbuljong/kød bouillon, sukker/socker, hvitløk/hvidløg/vitlök (0,3%), krydder/krydderier/kryddor, antioksidant/-oxidant (askorbin-/ascorbinsyre/-syra).
Näringsinnehåll per 100 g:
Energi 1810 kJ/432 kcal, fett 17 g hvorav mettede fettsyrer 4,4 g, karbohydrater/kolhydrater 55 g hvorav sukkerarter 8,8 g, kostfiber 6 g, protein 12 g, salt 2,8 g, vann/vand/vatten Max 5 %