Keb Endurance 3 i gruppen Tält / Tunneltält / 2-3 pers hos Uthuset (53603r)
Keb Endurance 3
Keb Endurance 3
Keb Endurance 3
Keb Endurance 3
Keb Endurance 3
Keb Endurance 3
Keb Endurance 3
Fjällräven

Keb Endurance 3

Kebtälten är byggda enligt devisen: "när du kräver extra slitstyrka, hållbarhet och pålitlighet året runt". Här för 3 pers - 4,09 kg.
 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Fjällräven Keb Endurance 3 är i mångt och mycket som Abisko Endurance 3 men rejälare; kraftigare material i vävar och tältbågar för att hålla dig trygg även under den kallaste och blåsigaste vinterstormen. Ett vindstabilt tunneltält med rejäl absid för året-runt-bruk med andra ord.
  Überrymligt för 2 person men även rätt rymligt för 3, tack vare att du kan skövla in en himlans massa prylar i den extra stora absiden. Du som tidigare haft ett Fjällräven Akka, kommer känna igen dig i Endurance-serien. Men nu är tältet något lättare utan att det har påverkat prestandan. Silikonbelagd nylonväv i yttertältet där rivstyrkan är något starkare i väven som ligger mot marken. Smart! när det är snårigt och jävligt där du sätter upp ditt tält.  Dessutom är det full takhöjd i hela innertältet, det är fett bra, det! Mumma! Och dubbla ingångar i absiden, det är riktigt trevligt!

  Keb Endurance 3 är ett sammankopplat tunneltält, alltså helt rätt och riktigt för de skandinaviska förhållanden (enligt oss iaf) och smidigt att sätta upp. Färgkodade stångkanaler och stänger så klart. Rejäla ventiler som gör att det funkar finfint med matlagning i absiden eller att knöka in en massa fuktiga prylar. Samtliga justeringar och dragkedjor är tillräckligt stora så att du även kan justera dem med handskarna på. Även tältspikarna är något större än i Abisko-serien. Ett fyrasäsongers tält för dig/er som vill ha möe plats, både dag- och nattetid. För vandrarna och skidturaren som vill ha ett stabilt och rymligt tält både sommar & vinter. För dig/er som blev förälskade i Fjällräven Akka för hundra år sedan...

 • Egenskaper
 • Antal sovande: 2-3 pers
  Vikt komplett: 4,09 kg
  Markmått yttertält max (linor & fästen tillkommer): 195x430 cm
  Max innertältshöjd: 105 cm
  Vattenpelare ytterduk: 3000 mm
  Vattenpelare golv: 10000 mm
  Packmått cirka: Ø19x44 cm
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Kånken No.2
Fjällräven
1595 kr
Kånken Laptop 15
Fjällräven
1395 kr
Skule Three Season
Fjällräven
1395 kr
Singi 48
Fjällräven
3295 kr
Logga in