Logga in
Keb 52 i gruppen Ryggsäckar / Vandringsryggsäckar / 46-65 liter hos Uthuset (F27342r)
Keb 52
Keb 52
Keb 52
Keb 52
Keb 52
Keb 52
Keb 52

Keb 52 - Fjällräven

Fjällräven
Betyg på Keb 52 i gruppen Ryggsäckar / Vandringsryggsäckar / 46-65 liter hos Uthuset
Skandinaviskt, miljövänligt & vattentätt. Ryggsäck på 52 liter & 2260 gram.
Färg: 
Antal: 

Produktinformation

Det är riktigt svårt att inte tycka om Fjällräven Keb 52. Särskilt om du vill ha en sjyst, rejäl och slitstark ryggsäck för både sommar- och vinterturer. Kanske något mer inriktad på stugturandet men funkar givetvis till de mesta strapatser där du är i behov av 50ish liter. Som vanligt när det gäller Fjällrävens produkter är det även i Keb 52 fokus på hållbarhetstänk, komfort och slitstyrka. Helt rätt, tycker vi!

Ramen (i FSC-cerifierad björkträ), som kom på trotjänaren Kajka för några år sedan, har man valt att använda även på rygsäckarna i Keb-serien. Snyggt, stabilt och estetiskt som tusan. Dessutom minskar det CO2-utsläppet i tillverkningen med 90% i jämförelse med aluminium.
Det justerbara bärsystemet är kanske något nättare än på exempelvis Kajka men känns precis lika stabilt och skönt och det styva & tillräckligt breda höftbältet kommer bära upp ryggsäckens vikt även efter år av användning. G-1000 Heavy Duty Eco (återvunnen kraftig bomullpolyesterväv) samsas med en ny väv som kallas Bergshell. Det är en återvunnen vattentät 400 denier nylonväv med inbäddad ripstop. Sammalika slitstyrka som på en 500 denier Cordura. Det är grejer, det! Ryggsäcken är slitstark som sagt. Och vattenresistent. Både botten och sidorna är förstärkta med Bergshell.


I övrigt så påminner Keb 52 mycket om en hederlig skandinavisk ryggsäck med smalare siluett så att den fungerar bra både till vandring och turskidåkning. Dessutom är alla dragkedjor och spännen anpassade så att de kan hanteras även när händerna är täckta med feta vantar. Keb 52 har topp-, botten- och sidoöppning, ett rejält stort frontfack med invändig ficka, dubbla fickor både i topplocket och på höftbältet samt sidofickor. Höftbältet har även pulkafäste. Uttag för vätskesystem finnes och regnskydd ingår i köpet.
Packvolym cirka: 52 liter
Yttermått cirka: 26x62x21 cm
Vikt cirka: 2.26 kg

Leverans och frakt

Leveranstid:
Frakt:

Kundomdömen

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Se fler varor

Abisko Shape 2
Fjällräven
Lätt tunnel med mycket utrymme, Shape-varianterna från Fjällräven är v...
7495 kr
Räven 28
Fjällräven
28-liters vardagssäck med separat datorfack. Stilren & hållbar.
1295 kr
Kajka 100
Fjällräven
100 liter, 3,6 kg, Fjällrävens prisbelönta packåsna, en klassiskt skandinavisk...
4195 kr
Kånken Shoulder Pads
Fjällräven
Vadderade axelremmar till din Fjällräven Kånken. En skön investering!
295 kr