Isle Royale Pack i gruppen Ryggsäckar & väskor / Bushcraftsäckar hos Uthuset (730)
Isle Royale Pack
Isle Royale Pack
Isle Royale Pack
Isle Royale Pack
Isle Royale Pack
Frost River

Isle Royale Pack

Bushcraftryggan med stort I! Här i fullsize, väger 3,2 kg och sväljer helst mellan 45 och 80 liter packning.
4995 kr
 • Produktbeskrivning
 • Som sagt, Isle Royale-säckarna är bushcraftsäckarna med både stort B och I. Har varit och kommer alltid att vara. Känns liksom som ett måste om du är det minsta bushcraftig. Ett gediget hantverk som bara blir snyggare med tiden och "med tiden" innebär länge, länge, länge. Den där vaxade canvasen är ju nästintill outslitlig. Isle Royale är för övrigt en ö, tillika nationalpark, i Lake Superior. 

  Isle Royale är storasyskonet i familjen och rymmer upp till ca 80 liter. En traditionell bushcraftsäck med allt vad det tillhör, dvs tillverkad i en kraftig (510-grams) vaxad canvas med dubbla lager i botten, läderremmar och mässingsbeslag. Allt för att det ska hålla så länge som möjligt och bara bli finare med tiden. Och som med alla ryggsäckar från Frost River är det ju handsytt som gäller. Fint som snus!  Axelremmarna i läder är försedda med hjortskinn för allra bästa komfort och det ger dessutom en oooootroligt snygg finish till säcken. En bröstrem och ett höftbälte hänger också med i köpet.

  Frsot River Isle Royale har en mängd med fickor; två bäljfickor på fronten, sidofickor, kartficka i locket och en yxhållare. Snörsystemet på sidorna kan dubblera både som kompression eller prylnät och uppe på locket finns två d-ringar i mässing om du skulle behöva ytterligare fästpunkter.

 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: 45(netto)/82(max) liter
  Yttermått cirka: 40x60x20 cm
  Vikt cirka: 3,2 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 2
  Frakt: Klass 1

Tillbehör

Se fler varor

BWCA Insulator
Frost River
360 kr
Summit Pack
Frost River
1895 kr
Accessory Bag
Frost River
240 kr
Logga in