Isle Royale Jr. Pack i gruppen Ryggsäckar & väskor / Bushcraftsäckar hos Uthuset (732)
Isle Royale Jr. Pack
Isle Royale Jr. Pack
Isle Royale Jr. Pack
Frost River

Isle Royale Jr. Pack

Bushcraftryggan med stort I! Här i Jr, väger 2,5 kg och sväljer helst mellan 25 och 45 liter packning.
4595 kr
 • Produktbeskrivning
 • Som sagt, Isle Royale-säckarna är bushcraftsäckarna med både stort B och I. Har varit och kommer alltid att vara. Grymt snygga och grymt slitstarka! Isle Royale är för övrigt en ö, tillika nationalpark, i Lake Superior. 

  Isle Royale JR är mellansäcken i familjen och rymmer upp till 47 liter. En traditionell bushcraftsäck med allt vad det tillhör, dvs tillverkad i en kraftig vaxad canvas (nästintill outslitlig) med dubbla lager i botten, läderremmar och mässingsbeslag. Allt för att det ska hålla så länge som möjligt och bara bli finare med tiden. Och som med alla ryggsäckar från Frost River är det ju handsytt som gäller. Fint som snus! 

  Isle Royale JR har en mängd med fickor; två bäljfickor på fronten, sidofickor, kartficka i locket och en yxhållare. Snörsystemet på sidorna kan dubblera både som kompression eller prylnät och uppe på locket finns två d-ringar i mässing om du skulle behöva ytterligare fästpunkter. Axelremmarna i läder är försedda med hjortskinn för allra bästa komfort och det ger dessutom en oooootroligt snygg finish till säcken. En bröstrem i läder hänger också med i köpet. Ryggsäcken är förberedd för midjebälte men det får köpas separat.
 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: 27(netto)/48(max) liter
  Vikt cirka: 2,5 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 6
  Frakt: Klass 1

Tillbehör

Bedroll strap 63 cm
Frost River
190 kr
Windigo Signal Bag
Frost River
475 kr

Se fler varor

Caribou Bike Bag
Frost River
1975 kr
Isle Royale Pack
Frost River
4995 kr
Logga in