Exos 58 i gruppen Ryggsäckar & väskor / Vandringsryggsäckar / 46-65 liter hos Uthuset (1-186r)
Exos 58
Exos 58
Exos 58
Exos 58
Exos 58
Exos 58
Exos 58
Exos 58
Exos 58
Exos 58
Osprey

Exos 58

Stabil lättviktare på 58 liter & 1250 gram. Luftigt bärsystem, återvunnet material & justerbar rygglängd.
Storlek: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Trots den relativt lätta vikten på Exos 58, 1250 gram, behöver du inte göra avkall på komforten för den här ryggsäcken är prima Ospreyprodukt; otroligt skön, sjyst kvalitet & ett bra pris. Exos har hängt med länge hos Osprey och inför säsongen 2022 har den fått sig en och annan uppdatering. Höftbältesfickorna som togs bort på föregångaren, och som många har saknat, är tillbaka. Utan att det har påverkat vikten nämnvärt; 1250 gram för knappa 60 liter är fortfarande rätt trevliga siffror. Dessutom är ryggsäcken nu tillverkad i återvunnet material, en väv i 100D High Tenacity Nylon Ripstop, och är bluesigncertifierad. Fortfarande snygg och hyfsat sparsmakad (för att vara Osprey) i sin design. Finfint, med andra ord. 

  Exos 58 har en integrerad lättviktsram, vadderat höftbälte och vadderade axelremmar. Allt draperat i en luftig och slitstark mesh. För att tillhöra lättviktskategorin är bärsystemet väldigt välarbetat och genomtänkt. Den sitter otroligt skönt på ryggen och du kan lasta i upp till 15 kilo och ändå inte förgås. Adjustable AirSpeed™ Trampoline, som bärsystemet kallas, ger en fri luftspalt mellan dig och ryggsäcken. Riktigt skönt när det är varmt, blir lite mindre svettigt, men gör även att du måste vara lite mer nogrann med din packning så att det inte blir baktungt. Numer är även bärsystemet, eller rättare sagt rygglängden, justerbar. En trevlig nyhet inför säsongen 2022. Optimal passform är a och o!

  Har du redan börjat banta din övriga friluftsutrustning och letar efter en lättare ryggsäck så är Exos ett riktigt bra val. Med 58 liter klarar du definitivt en veckas fjällvandring utan problem. Men som sagt, det är under förutsättningen att du redan komprimerat volymen på din sovsäck, ditt liggunderlag och tält. Du kan dessutom strippa säcken på topplocket och istället använda flap-jacken och då ytterligare minska säckens vikt med cirkus 120 gram. Väljer du att lämna kompressionsremmarna hemma så spar du ett och annat gram där också.

  Andra bra-ha-grejer med Exos 58 är; toppöppning, invändig och utvändig topplocksficka, stor frontficka i mesh där du får i stört mycket grejer, sidofickor i mesh, justerbar bröstrem med visselpipa, isyxefäste samt ett gäng andra fästpunkter, Stow-on-the-go (fäste för dina vandringsstavar), sidokompression, packremmar nedtill och att den är förberedd för vätskesystem.

  Exos 58 kommer i två rygglängder, kika gärna på produktdatabladet så du får rätt storlek. 

 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: S/M: 58 liter | L/XL: 61 liter
  Bärkapacitet: upp till 15 kg
  Vikt cirka: S/M: 1.25 kg | L/XL: 1.29 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Aether Pro 70
Osprey
3995 kr
Sirrus 44
Osprey
2095 kr
Manta 34
Osprey
1995 kr
Heritage Scarab 30
REA
1047 kr 1495 kr
Logga in