Daylite Plus i gruppen Ryggsäckar & väskor / Vandringsryggsäckar / <25 liter hos Uthuset (1-052r)
Daylite Plus
Daylite Plus
Daylite Plus
Daylite Plus
Osprey

Daylite Plus

Smidig dagsturssäck i återvunnen PET-väv. 20 liter & 590 gram. 
 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Osprey Daylite Plus är en smidig dagturssäck där du får plats med det mesta du behöver för dagen, oavsett om vi snackar en kortare dagstur eller till & från jobbet. Inga konstigheter, inga extravaganta detaljer men har ändå allt du behöver. 

  Själva säcken är ett enda stort fack med vadderad laptopficka och en organisationsficka, dvs en ficka med lite små olika meshfack. Daylite har också en expanderbar frontficka som passar perfekt för förstärknings- eller regnjackan. Där finns även en mindre ficka med dragkedja som rymmer både nycklar, telefon och lite annat smått och gott. Sidofickorna i mesh rymmer en vattenflaska eller ett paraply. Nu när vi tänker efter så är det ändå rätt många fack & fickor på Daylite. Mycket säck för pengen alltså.

  Ryggpanelen är försedd med ventilerande mesh så hindrar dig i vilket fall från att bli toksvett på ryggen. En rygglängd gäller och den passar i princip alla, om du inte är extremt kort eller lång. Axelremmarna är tunt vadderade, bröstremmen justerbar och höftremmen går att plocka bort om du inte vill ha den. 

  Sist men inte minst; Daylite Plus är tillverkad av återvunna PET-väv. Hållbart på alla håll och kanter; najs!
 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: 20 liter
  Vikt cirka: 0.59 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Eja Pro 55
Osprey
2695 kr
Talon 26
Osprey
1280 kr
Sirrus 44
Osprey
2145 kr
Logga in