Atrack BP i gruppen Ryggsäckar & väskor / Bikepacking hos Uthuset (OR7100)
Atrack BP
Atrack BP
Atrack BP
Atrack BP
Atrack BP
Atrack BP
Atrack BP
Atrack BP
Atrack BP
Ortlieb

Atrack BP

Vattentät & überslitstark ryggsäck för bikepacking. Eller annat äventyr. 25 liter & 1300 gram.
2145 kr
 • Produktbeskrivning
 • Ortlieb Atrack BP är först och främst tänkt till bikepacking men fungerar precis lika bra till de flesta äventyr där du vill ha en vattentät, rejäl och slitstark ryggsäck. 

  En kan säga att Atrack BP är en blandning mellan duffel & ryggsäck på grund av den vida öppningen tvärs över ryggen. Kolla in videon så hajar du. Tack vare den här lösningen så får du en rejäl översyn på packningen. No more grävande efter den pryl som råkat hamna i botten. Finns också fyra invändiga  fickor så du kan organisera din packning ner till minsta pinal. Dubbla meshfickor och kompressionsremmar på utsidan. Och givetvis är Atrack BP kompatibel med vätskesystem om du skulle vilja ha det. 

  Dragkedjan är rejäl, riktigt rejäl. Och så är även kläppen så det är smidigt att dra upp/dra igen även med rejälare handskar. Vi ljuger heller inte när vi säger att hela Atrack BP är rejäl. Rejält slitstark. Vi snackar ripstopnylon med PU-beläggning, svetsade sömmar och helt PVC- & PFC-fritt. Vattentätt till 110%. Det är najs, det! Precis så som vi känner Ortlieb; vattentätt och slitstarkt! Hergestellt in Deutschland.
 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: 25 liter
  Yttermått cirka: 26x56x25 cm
  Vikt netto: 1300 gram
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 3
  Frakt: Klass 1

Se fler varor

Logga in