Astralite i gruppen Sovsäckar / Vår- och höstsäckar / Dun hos Uthuset (WMAstrar)
Astralite
Astralite
Astralite
Astralite
Astralite
Astralite
Western Mountaineering

Astralite

Quiltarnas quiltar. 850 Fill Power, 11 cm loft och under 500 gram. Mums!
 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Inte så sugen på att skaffa dig en helhel sovsäck och tycker att den där undersidan är rätt menlös? Och kanske rentav en gramjägare? Ja, då är ju en quilt din melodi. I Astralite har du samma goda kvalitet som i övriga säckar från den amerikanska tillverkaren, men i quiltutförande. 11 cm i loft! Vi skriver det igen; ett loft på 11 cm! Det är rätt fint, det. Som Western Mountaineering själva säger "a thru-hikers dream". Och vi håller med! Under 500 gram dessutom och tål ändå ett gäng med minusgrader. Vajert!

  Astralite har genomsydd fotbox (du kan alltså inte öppna hela quilten så den blir som ett täcke), saknar huva men har en dragsko så att du kan få det hyfsat tätt över axlarna. Den passiva värmekragen på ovansidan är så snajsigt designad så den lägger sig fint kring halsen oavsett om du ligger på rygg eller sidan. Själva snörlåset på baksidan är elastiskt och består av tre separata band (två längre och ett kort) med spänne så du enkelt kan hoppa i och ur. Du kan välja att ha de långa banden (som även är dubbla så du stoppa genom liggunderlaget där för att hålla allt på plats) i något utav de tre spännena. Eller inte ha dem alls. Se gärna bilder, hundra gånger enklare med bildstöd än att förklara. 

  Och du, kryper sig tempen under nollan så kan det alltid vara bra att komplettera din quilt med förstärkningsjackan och mössan. Och du (återigen) WMs uppskattade komforttemperatur tenderar att stämma.
 • Egenskaper
 • Form: Mumie
  Isolering: Gåsdun 850 cuin
  Vikt netto: 454 gram / 496 gram
  Kroppslängd (max rekommenderad): 180 cm / 200 cm
  Vikt fyllning: 298 gram / 319 gram
  WM rating (komforttemp enl Western Mountaineering): -3 °C
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Kodiak GWS
Western Mountaineering
11595 kr
Summerlite
Western Mountaineering
fr. 5750 kr
Cloudrest Pillow
Western Mountaineering
850 kr
Köp!
Info
Puma GWS
Western Mountaineering
13595 kr
Logga in