Army Leather Altitude Mitt i gruppen Underställ / Handskar hos Uthuset (3000791r)
Army Leather Altitude Mitt
Army Leather Altitude Mitt
Army Leather Altitude Mitt
Army Leather Altitude Mitt
Army Leather Altitude Mitt
Army Leather Altitude Mitt
Hestra

Army Leather Altitude Mitt

Varm & rejäl tumhandske med fem-finger-foder. För allt från turåkning, via slalombacken till skridskoisarna.
 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Hestra har gjort det igen och här snackar vi en rejäl lager-på-lager handske. Hestra Army Leather Altitude består nämligen av en mängd olika lager som ser till att dina labbar håller sig varma och torra. En perfekt tumhandske för turskidåkning, skridskoturer, alpin skidåkning och de flesta andra uteaktiviteterna när det är kallt, snöigt & härligt. Army Leather Altitude är elastisk runt handleden och har en rejäl manschett/hand cuff med dragsko som förhindrar att snö kommer in och att värmen håller sig kvar. Smidig att justera med en hand för övrigt. 

  Själva skalhandsken (som är en tumvante) är vindtät och vattenresistent; Hestra Triton på ovansidan och en handflata i Army Goat Leather, dvs impregnerat getskinn. Slitstarkt som tusan men mjukt och gott. Innerhandsken är av fem-finger-modell, är så klart avtagbar och sydd i mjuk, varm och skön Bemberg (syntet) och har ett vattentätt Czone-membran. Den är även försedd med ett isolerande lager med G-loft, en tunn polyesterfiber med rejält goda egenskaper när det kommer till att hålla värmen, även om den är något fuktig. 

  Ja, du kan ju läsa själva; många lager och en sjyst design på denna handske, som sagt. En handske som gör att dina händer förblir varma och torra. Vajert, Hestra!
 • Egenskaper
 • Material: Impregnerat getskinn (Army Goat Leather), nylon, polyester och polyamid
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Tillbehör

Leather Balm
Hestra
139 kr
Köp!
Info

Se fler varor

Fält Guide Glove
REA
fr. 1117 kr fr. 1595 kr
Nimbus Glove
Hestra
495 kr
Logga in