Alpine 400 i gruppen Sovsäckar / Vår- och höstsäckar / Dun hos Uthuset (QSD-27r)
Alpine 400
Alpine 400
Alpine 400
Alpine 400
Alpine 400
Alpine 400
Rab

Alpine 400

Dunsovsäck för 3-säsongsturer. Prisvärd! -7 grader i komfort & 840 gram.
 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Rab Alpine 400 är riktigt najs! -7 grader i komforttemp för herrar (-1 för damer) och inte så tokig i vikt med sina 840 gram. Och tittar du på priset så är det inte så tokigt det heller faktiskt. Som sagt: najs! Under vår, sommar och höst går det alldeles utmärkt att plocka med sig den här dunsovsäcken, oavsett om det är paddeltur, vandringstur eller fisketur du ska ut på. Hyfsat liten plats i packningen tar den oavsett. Riktigt prisvärd sovsäck som andas kvalitet rakt genom. 

  Rab Alpine 400 är mumieformad och rätt normal i sina mått. Inte rymlig men ej heller särskilt trång. Är du dock en sådan person som vill kunna dra upp ena benet i sovsäcken så är nog inte den här modellen något för dig. Huvan slutar om gott och går att justera med dragsko. Värmekrage finnes och den förhindrar att värmen sipprar ut kring halsen. Dragkedjan är ¾-lång och har dubbla löpare så du även kan öppna upp nedtill för att ventilera ut överskottsvärme. Innerficka finnes för dig som vill hålla mobilen/pannlampan varm under natten.

  Sovsäckarna i Rab Alpine-serien är rejält prisvärda, det är ett som är säkert. Kombinationen med ankdun i 650 Fill Power, en ripstop nylonväv i Pertex Quantum som yttertyg och en skuren mumieform gör att Alpine-säckarna får riktigt trevliga siffror när det kommer till maximal värme i förhållande till vikt och volym. Utan att kosta en förmögenhet. Det är ju rätt trevligt. Ankdunet har RDS-stämpel, dvs certifierat europeiskt dun, och är behandlat för att motstå väta bättre. Det gäller även för ytterväven och så klart är dessa behandlingar fria från flourkarboner. Innertyget, en 20 denier nylonväv, är helt tillverkat i återvunnet material.

  Säckarna är sydda med v-formade dunkanaler på torsons ovansida; en design som både är viktbesparande men även håller dunet på plats. I övrigt är det boxwall som gäller, dvs ej genomsydda kanaler där dunet får maximal med plats för att lofta till sig rejält.

  Rab Alpine 400 levereras med 1 st förvaringspåse och 1 st packpåse.

 • Egenskaper
 • Form: Mumie
  Isolering: Ankdun 650 cuin
  Komforttemperatur dam (T comf enl EN 13537): -1 °C
  Komforttemperatur herr (T lim enl EN 13537): -7 °C
  Vikt netto: Regular: 840 gram / Long: 890 gram
  Kroppslängd (max rekommenderad): Regular: 185 cm / Long: 200 cm
  Vikt fyllning: Regular: 400 gram / Long: 435 gram
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Alpine 400 Wmns LZ
3495 kr
Köp!
Info
Alpine 800
4495 kr
Hot Socks
Rab
650 kr
Neutrino 600
fr. 5995 kr
Logga in