Alpine 200 i gruppen Sovsäckar / Sommarsäckar / Dun hos Uthuset (QSD-26r)
Alpine 200
Alpine 200
Alpine 200
Alpine 200
Alpine 200
Alpine 200
Rab

Alpine 200

Ombonad & prisvärd dunsovsäck för sommarens turer. +1 i komforttemp & 620 gram.
 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Är du mestadels ute på sommaren men vill sova gott & ombonat då är Rab Alpine 200 en sovsäck att kika närmare på. För 620 gram och en trevlig prislapp får du en dunsovsäck med riktigt fina värden & materialval. Klarar alla sommarens turer, även de till fjälls, och är du inte superfrusen av dig så täcker nog den här sovsäcken dina behov från maj till augusti, kanske in i september. Men det där med temperatur vet vi ju alla är högst individuellt. 

  Rab Alpine 200 är mumieformad och rätt normal i sina mått. Inte rymlig men ej heller supertrång. Normal. Huvan slutar om gott och går att justera med dragsko. Även att det är en sommarsäck så finns här en värmekrage, rätt smutt. Den är ju inte lika rejäl som hos de varmare säckarna men ändock, den förhindrar hur som hur att värmen sipprar ut kring halsen. Dragkedjan är ¾-lång och har dubbla löpare så du även kan öppna upp nedtill för att ventilera ut överskottsvärme. Innerficka finnes för dig som vill hålla mobilen/pannlampan varm under natten.

  Sovsäckarna i Rab Alpine-serien är rejält prisvärda, det är ett som är säkert. Kombinationen med ankdun i 650 Fill Power, en ripstop nylonväv i Pertex Quantum som yttertyg och en skuren mumieform gör att Alpine-säckarna får riktigt trevliga siffror när det kommer till maximal värme i förhållande till vikt och volym. Utan att kosta en förmögenhet. Det är ju rätt trevligt. Ankdunet har RDS-stämpel, dvs certifierat europeiskt dun, och är behandlat för att motstå väta bättre. Det gäller även för ytterväven och så klart är dessa behandlingar fria från flourkarboner. Innertyget, en 20 denier nylonväv, är helt tillverkat i återvunnet material.

  Säckarna är sydda med v-formade dunkanaler på torsons ovansida; en design som både är viktbesparande men även håller dunet på plats. I övrigt är det boxwall som gäller, dvs ej genomsydda kanaler där dunet får maximal med plats för att lofta till sig rejält.

  Rab Alpine 200 levereras med 1 st förvaringspåse och 1 st packpåse.

 • Egenskaper
 • Form: Mumie
  Isolering: Ankdun 650 cuin
  Komforttemperatur dam (T comf enl EN 13537): 6 °C
  Komforttemperatur herr (T lim enl EN 13537): 1 °C
  Vikt netto: Regular: 620 gram / Long: 685 gram
  Kroppslängd (max rekommenderad): Regular: 185 cm / Long: 200 cm
  Vikt fyllning: Regular: 200 gram / Long: 224 gram
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Solar Eco 3 Wmns LZ
2295 kr
Köp!
Info
Alpine 400
fr. 3495 kr
Ascent 500
4195 kr
Ionosphere 5
fr. 2295 kr
Logga in