All Weather Mid Sock i gruppen Underställ / Strumpor & sånt hos Uthuset (SE0408K5r)
All Weather Mid Sock
All Weather Mid Sock

All Weather Mid Sock

Originalet made in UK. Vattentät strumpa för alla typer av väder och årstider. Med ull närmast foten.
Storlek: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Somliga går med trasiga skor, andra kör med meshväv och någon annan har helt enkelt bara smörjt sina kängor lite för dåligt. I alla dessa fall och i ytterligare några till är det inte så himlans dumt med vattentäta strumpor. SealSkinz All Weather Mid Sock är ett par helt vattentäta strumpor; perfekt för vandring, löpning eller vårvinterskidåkning. För dig som vandrar i någon form av meshsko eller meshkänga är det här ett perfekt kompliment om du inte är överförtjust att gå blöt om fötterna.

  Strumporna funkar precis som vilket vattentätt skalplagg som helst, håller vätan utanpå men ventilerar ut svetten. SealSkinz All Weather Mid Sock är en tre-lagers-strumpa där membranet är sytt mellan ett ytterlager och ett "foder". Precis som på ett skalplagg alltså. Och det var med den här strumpan allt startade så med andra ord borgar den för att dina fossingar håller sig torra. Sockan har fyrvägsstretch så smiter åt gott på foten och innersta lagret är i en merinoull- och syntetblandning. Gött att få ullens värmande egenskaper (och även att det inte luktar så fasligt illa) tillsammans med syntetens slitstyrka. 


  SealSkinzstorlekSkostorlek
  Small36-38
  Medium39-42
  Large43-46
 • Egenskaper
 • Material: Ytter: 62% polycolon, 29% nylon, 9% elastan | Inner: 36% merinoull, 36% akryl, 18% polyester, 5% nylon, 5% elastan
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Logga in