Aether Pro 70 i gruppen Ryggsäckar & väskor / Vandringsryggsäckar / >65 liter hos Uthuset (5-124r)
Aether Pro 70
Aether Pro 70
Aether Pro 70
Aether Pro 70
Aether Pro 70
Aether Pro 70
Aether Pro 70
Aether Pro 70
Aether Pro 70
Aether Pro 70
Osprey

Aether Pro 70

Lättare ryggsäck som kan bli ännu lättare. 70 liter & 1790 gram. Eller 1490 gram. Du väljer!
 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Aether Pro 70 från Osprey är komfort, teknik, mångsidighet och hållbarhet. I den här toppmatade ryggsäcken har Osprey kombinerat en hel mängd med smarta funktioner, och ändå lyckats hålla sig en bra bit under 2000 gram i egenvikt, närmare bestämt 1790 gram. Det är rätt najs, tycker vi. Dessutom kan du välja att plocka bort ett gäng med detaljer på ryggsäcken, såsom remmar, topplock och sidofickor, och på så vis tappa säcken på 300 gram. En ryggsäck för vandraren som vill vara minimalistisk men vägrar att kompromissa med komforten!

  Bärsystemet på Aether Pro är gediget och skönt. Samma sköna & ventilerande ryggpanel som i populära Talon/Tempest-serien men för att stabilisera upp maximalt finns även en aluminiumram, rejälare axelremmar och ett stabilt & brett höftbälte. Toppstramare och justerbar bröstrem finns så klart också. Skulle du behöva, kan du bära 25 kg i den här säcken utan problem. Kan ju vara bra för de äldre familjemedlemmarna att veta när det vankas fjälltur. Höftbältet är dessutom i isoform custom moulding, en foam som kommer forma sig efter dina höfter. Ja, vi säger då det, Osprey och komfort är lika med sant! Rygglängden är dessutom steglöst justerbar vilket gör att du kan få exakt rätt avstånd mellan axelremmar och höftbälte. Skönt!

  Förutom att Aether Pro är riktigt skön så känns den också lyxig. Och avskalad. En kombination som inte alltid går hand i hand men här funkar det. Ren, enkel och strömlinjeformad design men ändå många fäst- och kompressionsmöjligheter. Och ett helt gäng med fickor; i topplocket och på höftebältesfickorna. Och just det här med att du kan skala av den till att bli en lättare dag- eller toppturssäck alternativt stugturssäck är grymt trevligt.
  Som på alla Ospreys vandringssäckar så finns det även på Aether Pro 70 en ficka för ditt vätskesystem och ett fäste för dina vandringsstavar, dvs stow-on-the-go. Go' tur!
 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: SM: 67 Liter / MD: 70 liter / LG: 73 liter
  Bärkapacitet: 25 kg
  Yttermått cirka: 87x45x39 cm
  Vikt cirka: SM: 1.73 kg / MD: 1.79 kg / LG: 1.84 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Eja 58
Osprey
2245 kr
Sirrus 44
Osprey
2145 kr
Tempest 6
Osprey
755 kr
Talon Pro 20
Osprey
1635 kr
Logga in