Aether Plus 85 i gruppen Ryggsäckar & väskor / Vandringsryggsäckar / >65 liter hos Uthuset (1-036r)
Aether Plus 85
Aether Plus 85
Aether Plus 85
Aether Plus 85
Aether Plus 85
Aether Plus 85
Aether Plus 85
Aether Plus 85
Aether Plus 85
Aether Plus 85
Osprey

Aether Plus 85

Skön & stabil ryggsäck där topplocket blir en egen ryggsäck. 85 liter & 2.8 kg.
 
 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Modellen Aether har funnits ett bra tag hos Osprey men äntligen har de gått tillbaka till ett bärsystem som ligger dikt an mot ryggen. Vi här på Uthuset var nämligen aldrig riktigt nöjd men föregångaren. Plus-modellen innebär dessutom att du får 2 säckar i 1. Topplocket går nämligen att göra om till en dagsturssäck. Smidigt om du vill ta Sytertoppen eller annan valfri topp och endast ta med det mest nödvändiga på ryggen. Osprey Aether Plus 85 är rejäl med sina 85 liter i packvolym. Här snackar vi en ryggsäck för dig som kräver en del packvolym; kanske behöver du bära barnens utrustning när ni vandrar eller ska vara iväg en längre tid utan möjlighet till proviantering.

  Osprey Aether Plus är både topp-, front- och bottenmatad så du kommer aldrig ha problem med att hitta dina prylar. Bottenfacket går dessutom att dela av om du vill använda det som ett separat fack. Ett helt gäng med fack & fickor finns, både på fronten, i sidorna, på höftbältet och i topplocket. Möjligheterna att komprimera säcken är goda, så även att spänna prylar på säcken. Topplocket är höj- och sänkbart och går som sagt att göra om till en egen liten ryggsäck. Och vandrar du med stavar så finns Ospreys alldeles egna designa fäste för detta; Stow-on-the-Go. Regnskydd ingår och givetvis går det att köra vätskesystem tillsammans med Aether Plus 85.

  Som vanligt när det gäller Osprey så står komforten i första rummet. Både höftbältet och axelremmarna har Ospreys patenterade design Fit-On-The-Fly vilket gör att du kan justera vadderingen på remmarna precis efter dina önskemål. Hela ryggen är försedd med en formgjuten platta som stabiliserar upp och följer ryggens form perfekt. Sitter som en smäck! En ryggpanel med ventilerande mesh ser till att du inte blir toksvett. Dessutom går rygglängden att justera om du skulle behöva det. Som du ser är bärsystemet på Aether Plus 85 skönt, flexibelt och rejält och bär upp vikter på upp till 30 kg (om du skulle behöva det).

  Aether Plus 85 är tillverkad i en bluesign-certifierad nylonväv med hög trådtäthet. Slitstarkt & hållbart. Regnskyddet är i 100% återvunnen väv. 

  Storleksguide rygglängd:
  S/M: 43-52 cm
  L/XL: 49-58 cm

 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: S/M: 83 liter / L/XL: 85 liter
  Vikt cirka: S/M: 2.71 kg / L/XL: 2.83 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Eja 38
Osprey
2045 kr
Heritage Waist Pack 8
REA
348 kr 695 kr
Ace 50 Junior
Osprey
2145 kr
Logga in