Aether Plus 100 i gruppen Ryggsäckar & väskor / Vandringsryggsäckar / >65 liter hos Uthuset (1-035r)
Aether Plus 100
Aether Plus 100
Aether Plus 100
Aether Plus 100
Aether Plus 100
Aether Plus 100
Aether Plus 100
Aether Plus 100
Aether Plus 100
Aether Plus 100
Osprey

Aether Plus 100

Rejäl men oerhört skön 100-litrare. 2920 gram.
 
 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Osprey Aether Plus 100 kräver sin packning. Ryggsäcken är rejäl, riktigt rejäl, närmare bestämt på 100 liter. Här snackar vi en ryggsäck för dig som kräver mycket packvolym, kanske en förälder som ska ut på tur med barnen, en fiskare som vill få med sig en bag-in-box till fjällcampen eller helt enkelt för dig som av annan anledning behöver många litrar.

  Modellen Aether har funnits ett bra tag hos Osprey men äntligen har de gått tillbaka till ett bärsystem som ligger dikt an mot ryggen. Vi här på Uthuset var nämligen aldrig riktigt nöjd men föregångaren. Plus-modellen innebär dessutom att du får 2 säckar i 1. Topplocket går nämligen att göra om till en dagsturssäck. Smidigt om du vill ta Syltoppen eller annan valfri topp och endast ta med det mest nödvändiga på ryggen.

  Som vanligt när det gäller Osprey så står komforten i första rummet. Både höftbältet och axelremmarna har Ospreys patenterade design Fit-On-The-Fly vilket gör att du kan justera vadderingen på remmarna precis efter dina önskemål. Hela ryggen är försedd med en formgjuten platta som stabiliserar upp och följer ryggens form perfekt. Sitter som en smäck! En ryggpanel med ventilerande mesh ser till att du inte blir toksvett. Dessutom går rygglängden att justera om du skulle behöva det. Som du ser är bärsystemet på Aether Plus 100 skönt, flexibelt och rejält och bär upp vikter på upp till 30 kg (om du skulle behöva det).

  Osprey Aether Plus är både topp-, front- och bottenmatad så du kommer aldrig ha problem med att hitta dina prylar. Bottenfacket går dessutom att dela av om du vill använda det som ett separat fack. Ett helt gäng med fack & fickor finns, både på fronten, i sidorna, på höftbältet och i topplocket. Möjligheterna att komprimera säcken är goda, så även att spänna prylar på säcken. Topplocket är höj- och sänkbart och går som sagt att göra om till en egen liten ryggsäck. Och vandrar du med stavar så finns Ospreys alldeles egna designa fäste för detta; Stow-on-the-Go. Regnskydd ingår och givetvis går det att köra vätskesystem tillsammans med Aether Plus.

  Ryggsäcken är tillverkad i en bluesign-certifierad nylonväv med hög trådtäthet. Slitstarkt & hållbart. Regnskyddet är i 100% återvunnen väv. 

  Storleksguide rygglängd:
  S/M: 43-52 cm
  L/XL: 49-58 cm

 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: S/M: 98 liter / L/XL: 100 liter
  Yttermått cirka: 82x42x40 cm
  Vikt cirka: S/M: 2.80 kg / L/XL: 2.92 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Eja 58
Osprey
2245 kr
Manta 34_2022
REA
Osprey
1397 kr 1995 kr
Poco LT
Osprey
3595 kr
Daylite Kids
Osprey
445 kr
Logga in