Abisko Endurance 4 i gruppen Tält / Tunneltält / 3+ pers hos Uthuset (53104r)
Abisko Endurance 4
Abisko Endurance 4
Abisko Endurance 4
Abisko Endurance 4
Abisko Endurance 4
Abisko Endurance 4
Abisko Endurance 4
Fjällräven

Abisko Endurance 4

För 3-4 pers med höga komfortkrav är detta en höjdare. 115 cm i nock i hela innertältet, två absider/ingångar - varav en är GRANDE.
Färg: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Fjällräven Abisko Endurance 4: vindstabilt tunneltält med rejäl absid. Eller förlåt, rejäla absider. Här finns det nämligen två rymliga absider, varav den ena är extraextrastor. Fånigt rymligt för 3 personer alltså och precis lagom trevligt & rymligt för 4. Tack vare att du kan skövla in en himlans massa prylar i den extra stora absiden kan du lämna den bakre absiden helt tom och definitivt ha fri lejd både ut och in. Du som tidigare haft ett Fjällräven Akka, kommer känna igen dig i Endurance-serien. Men nu är tältet mycket lättare utan att det har påverkat prestandan. Silikonbelagd nylonväv i yttertältet där rivstyrkan är något starkare i väven som ligger mot marken. Smart! när det är snårigt och jävligt där du sätter upp ditt tält. Dessutom är det full takhöjd, 115 cm, i hela innertältet, det är också extraextra trevligt!

  Abisko Endurance 4 är ett sammankopplat tunneltält, alltså helt rätt och riktigt för de skandinaviska förhållanden (enligt oss iaf) och smidigt att sätta upp. Färgkodade stångkanaler och stänger så klart. Rejäla ventiler som gör att det funkar finfint med matlagning i absiden eller att knöka in en massa blöta prylar. Ett fyrasäsongers tält för familjen som vill ha möe plats, både dag- och nattetid men som ändå inte vill bära på ett glampingtält. Och som dessutom vill ha ett tält att lita på. Året runt.  För alla som blev förälskade i Fjällräven Akka för hundra år sedan och nu behöver byta ut & upp sig...

 • Egenskaper
 • Antal sovande: 3-4 pers
  Vikt komplett: 4,38 kg
  Markmått yttertält max (linor & fästen tillkommer): 240x540 cm
  Max innertältshöjd: 115 cm
  Vattenpelare ytterduk: 3000 mm
  Vattenpelare golv: 6000 mm
  Packmått cirka: Ø21x44 cm
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Tillbehör

Fjällräven Footprint
Fjällräven
fr. 695 kr

Se fler varor

Skule Three Season
Fjällräven
1395 kr
Kajka 100
Fjällräven
4395 kr
Kånken Sling
Fjällräven
795 kr
Kånken No.2 Black Black
1595 kr
Logga in