Logga in
Uthuset IRL
Uthuset finns ju inte enbart i etern utan även i den riktiga världen. Närmare bestämt i en ladugård i Skärstad, ca 10 km från Huskvarna, Småland. 

Här kan du hitta rejält med prylar och utrustning för det traditionella friluftslivet; tält, sovsäckar, liggunderlag, ryggsäckar, kök mm mm. Det du ser på uthuset.nu finns givetvis även i butiken plus en hel del annat smått & gott såsom konfektion från väl valda varumärken, underställ, kängor, skor & sandaler, litteratur & kartor samt friluftsmat. 
På logen kan vi stoltsera med Sveriges förmodligen största permanenta utställning med tält & tältkåtor. Den är öppen from april (15/4) tom september. Ett tjugotal modeller finns uppsatta så du i lugn och ro kan testa ut just det alternativet som passar dig och dina behov allra bäst. Under "vintersäsongen" stänger vi ner tältlogen men vi har fortfarande de flesta tält på lager så kan givetvisvis pitcha upp en och annan modell på förfrågan. 

Vi på Uthuset tror på specialistidén, att kunskap & erfarenhet är a och o och att du som kund tycker det är rätt najs att prata med någon som faktiskt diggar & kan friluftsliv och som inte är ute efter att kränga på dig prylar vitt och brett. "Don efter person" är ett sjyst motto även när det gäller friluftsliv. 
Dessutom så älskar vi ju den här branschen med alla dess prylar och då är det lite svårt att inte nörda ner sig och bli personlig. Att någon utav oss kommer dra en anekdot när du kommer till butiken är förmodligen oundvikligt. Håll i hatten!

Öppettider:
Torsdag 14-20
Fredag 10-16 
Lördag 10-16
Söndag 10-16
Måndag, tisdag & onsdag Stängt

Avvikande öppettider:
Fair Enough Fredag 27/4 13-18
Fair Enough Lördag 28/4 10-17

Telefon: 036-133333
Adress: Kyrkallén 60, 561 91 Huskvarna

Uthuset ligger endast en kort avstickare från E4:an och ynka 20 minuters bilfärd från centrala Jönköping. Har du varken bil, cykel eller orkar gå så funkar länsbuss 101 mellan Habo och Gränna också fint. Hållplats Skärstad Svängen är det som gäller då.

Välkommen!