W's Trail Ergo Cork i gruppen Övrigt / Vandringsstavar hos Uthuset (BD1125133000ALL1)
W's Trail Ergo Cork
W's Trail Ergo Cork
Black Diamond

W's Trail Ergo Cork

Ergonomisk & tålig vandringsstav. Med korkhandtag. Dammodell och riktigt sjyst färg.
1095 kr
 • Produktbeskrivning
 • Black Diamond W's Trail Ergo Cork är en vandringsstav med lätt snedställda handtag i kork. Närmare bestämt vinklade 15% grader för att få det optimala greppet. Ger en ökad avlastning på dina handleder vilket kan vara riktigt gött om du straskar mycket med stavarna eller har problem med handlederna sedan tidigare. En ergonomiskt bra stav, helt enkelt. Den här modellen är dessutom anpassad för damer men även för kortare personer. Det är nämligen endast längden och färgen som skiljer sig från unisexmodellen. Upp till 125 cm istället för 140 cm. 

  Övre delen av handtaget är i kork medan den undre förlängningen är i EVA. Det förlängda greppet uppdaterades för övrigt inför säsongen 2019 med en mjukare & skönare EVA. Fördelen med ett handtag i kork är just själva greppet, det blir solitt och fast. Vare sig du svettas om händerna, det blir blött eller kallt. Den justerbara handlovsremmen är tunt vadderad och märkt med R och L så du vet vilken hand som ska genom vilken rem. FlickLock-låsning säkrar att staven stannar på den längd du vill ha den på och längden är oerhört smidig att justera. 

  W's Trail Ergo Cork är helt tillverkad i aluminium. Gör att den blir något tyngre än kolfibermodeller men däremot mer stryktålig mot slag och stötar. Och ska du ut på längre turer kan det definitivt vara en fördel. Staven levereras med utbytbara spetsar i tungsten och sommartruga. Vintertruga köpes separat. 
 • Egenskaper
 • Längd: 65-125 cm
  Material: Aluminium
  Vikt netto: 488 gram
  Packmått cirka: 65 cm
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 2
  Frakt: Klass 1

Tillbehör

Tech Tips - Rubber
Black Diamond
79 kr
Powder Baskets
Black Diamond
69 kr

Se fler varor

Sprint 225
Black Diamond
595 kr
Trail Ergo Cork
Black Diamond
1095 kr
Spot 400-R
Black Diamond
655 kr
Apollo Lantern
Black Diamond
645 kr
Logga in