Perimeter 50 Women's i gruppen Ryggsäckar & väskor / Vandringsryggsäckar / 46-65 liter hos Uthuset (5000151r)
Perimeter 50 Women's
Perimeter 50 Women's
Perimeter 50 Women's
Perimeter 50 Women's
Perimeter 50 Women's
Perimeter 50 Women's
Perimeter 50 Women's
Perimeter 50 Women's
Perimeter 50 Women's
Perimeter 50 Women's
Granite Gear

Perimeter 50 Women's

Mångsidig ryggsäck med fantastisk bärkomfort. För tjejer. 50 liter, 1.4 kg.
Storlek: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Granite Gear W's Perimeter 50 har ett mångsidigt och extremt anpassningsbart bärsystem som går att justera i oändlighet. Just för att ryggsäcken ska sitta som en smäck, oavsett hur din kropp ser ut. Och ändå väger den endast 1400 gram. Finnt dä! En riktigt sjyst ryggsäck för dig som vill bära skönt i alla lägen och som dessutom vill tulla lite på grammen. En ryggsäck för veckoturer eller stugturande. Den här versionen är dessutom en dammodell så passar lite extra bra för kvinnor, tjejer eller tanter. Något kortare rygglängd än unisexmodellen och dessutom är axelremmarna skurna så att de ligger bättre över bysten. Gött, dä!

  Inte konstigt att den här ryggsäcken blev Outside´s Gear of the Year 2021 förresten. Bärsystemet är fantastiskt! Perimeter Suspension är namnet på bärsystemet och består av en ergonomiskt formad tunnare ram i fjäderstål med en ryggplatta i termoplast. Stabilt upp till 18 kilos packning. Både rygglängden och vidden på axelremmarna går att justera och det gäller även för avbärarbältet. Att det går att justera alltså; korta av eller förläng. Som sagt, många variationsmöjligheter oavsett hur tjock, smal, lång eller kort du är. Vajert! Och till råga på allt finns W's Perimeter 50 i två rygglängder. 

  Själva ryggsäcken består av ett stort toppmatat huvudfack med generös öppning. Utöver huvudfacket finns det en massa andra fack & fickor. Sidorfickor och en rejäl frontficka i stretchmesh. Den senare är för övrigt perfekt för förstärknings- och/eller regnplagg. Höftfickorna är också relativt rymliga, har dragkedja och rymmer snacks, mobiltelefon och lite annat smått och gott. I botten finns en justerbar utvändig ficka, eller vi kan kan kalla det en "hylla". Den går nämligen att justera med remmar om du vill få plats med sovsäck, liggunderlag eller något annat skrymmande. På själva "hyllan" finns en dragkedjeförsedd ficka där du kan peta ner ditt regnskydd. Topplocket är höj- och sänkbart, har en mindre blixtlåsförsedd ficka och går givetvis att plocka bort om du vill strippa vikten. Ja, och sen finns det ju rejält med kompressionsremmar också, gött att ha när du vill fästa prylar eller minska säckens volym. 

  Väven är en slitstark men lätt nylonväv, närmare bestämt en 100D Robic® High-tenacity nylon. Vid de mest utsatta ställena är säcken förstärkt med 210D Robic nylon UHMWPE triple ripstop. 

  Vi har diggat och burit på Granite Gear sen urminnes tider, eller i vilket fall sedan Getouttider. På ett riktigt sjyst sätt tycker vi att GG kombinerar lägre egenvikt med oerhörd komfort och slitstyrka. En vinnare, enligt oss. Tack för det, Granite Gear!

  Storleksguide/rygglängd:
  Short: 38-46 cm
  Regular: 46-53.5 cm
 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: 50 liter
  Bärkapacitet: 18 kg
  Vikt cirka: Short: 1.4 / Regular: 1.44 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Cloud Cover PackFly
Granite Gear
489 kr
Perimeter 50
Granite Gear
2595 kr
Blaze 60
Granite Gear
2995 kr
Logga in