WoolNet Light T-shirt Man i gruppen Underställ / Tröjor & T-shirts hos Uthuset (108100r)
WoolNet Light T-shirt Man
WoolNet Light T-shirt Man
WoolNet Light T-shirt Man
WoolNet Light T-shirt Man
Aclima

WoolNet Light T-shirt Man

Merinoulltisha för pulsaktiviteter. Tunnare än originalet. 94 gram.
 
 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Aclimas serie WoolNet är att dö för, det är sen gammalt. Och nu finns den även i en Light-version. Kanske bäst anpassad för sommarens turer men vi här på Uthuset tycker den passar alldeles utmärkt året runt. Om du är ute efter en merinoullstisha som gör jobbet det vill säga. Ha den som ett första-lager och kör något långärmat över. Ska du ut på löp- eller vandringstur så är den perfekt att ha under vindjackan. Är du en sådan person som svettas mycket och som har lite svårt att reglera värmen? Ja, då bara MÅSTE du prova.

  WoolNet Light T-Shirt Man är alltså något tunnare än WoolNet Original, närmare bestämt en 90 grams-väv istället för 120 gram. Muelsingfri merinoull, så klart. Till 100%.
  Det fina med själva meshkonstruktionen är att plagget ventilerar samtidigt som det värmer och hemligheten ligger i luften som skapas. Enkelt förklarat; fukten tränger ut men kroppsvärmen stannar kvar. Ni som redan är galna i WoolNet Original ni hajar. Hur som hur så är det ett perfekt plagg för dig om kanske inte har en dusch inom nära räckhåll och som vill ha en hållbar tisha när du sysslar med aktiviterer som kräver lite puls såsom löpning, skidåkning, vandring mm mm. Underställströjan är ribbstickad över axlar.

  Woolnet Light T-shirt Man är en 90-grams underställströja. Eller rättare sagt själva ullnätet är 100% merinoull och 90-grams tjocklek medan den ribbstickade delen är 250 grams tjock och har även en uns av elastan i sig för att öka på slitstyrkan och förbättra passformen. Gött om du exempelvis om du har en ryggsäck på ryggen. Nästintill luktfri dessutom. Går alldeles fint att tvätta den hemma i tvättmaskinen på 40 grader, med ulltvättmedel så klart. Håll den borta från torktumlaren dock.

  Kolla in produktbladet nedan för att hitta storleken som passar bäst för dig.


 • Egenskaper
 • Material: Nät: 100% merinoull | Ribbstickning: 96% merinoull, 4% elastan
  Vikt netto: Storlek Small: 94 gram
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Logga in