Wm's Ouray i gruppen Sovsäckar / Vintersäckar / Dun hos Uthuset (29940r)
Wm's Ouray
Wm's Ouray
Wm's Ouray
Wm's Ouray
Wm's Ouray
Marmot

Wm's Ouray

Rymlig vintersäck för tjejer. 1640 gram & -19 grader. Down defender, dubbla dragkedjor och en rejäl huva & värmekrage.
Storlek: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Wm's Ouray, med ankdun i 650 fill power, torde vara en utav de mest prisvärda vintersäckarna för damer. Ett perfekt val för dig som söker en dunsovsäck för vinterbruk men samtidigt inte vill att det ska kosta skjortan. Med en damkomfort på närmare -20 grader så kommer den hålla dig varm under de flesta snöiga turerna. 

  Marmots 650-serie är för övrigt, och har alltid varit, extremt prisvärd. Mycket sovsäck för pengen, alltså. Dessutom är säckarna relativt rymliga och just på dammodellerna så är höftmåttet litet extra brett. Till råga på allt är det ”down defender” som gäller, det vill säga dunet är behandlat för att kunna stå emot väta bättre. Behandlingen, som är flourkarbonfri, gör att dunet inte klumpar och fortfarande kan lofta till sig även när det blir fuktigt. Och så torkar det 30% snabbare än obehandlat dun också.
  För några år sedan uppdaterade Marmot sovsäcken med en kortare dragkedja på motsvarande sida till den hellånga. Ger en bättre möjlighet till ventilation, gör det lättare att kliva i och ur samt att du kan nu sitta upp i sovsäcken och ha armar och händer hyfsat fria. Dessutom kommer denna modell nu med en ficka i fotboxen där du nattetid exempelvis kan ha en värmeflaska. Vajert!

  Invändigt i sovsäcken finns det en liten ficka där du kan förvara diverse saker som du vill ha nära till hands under natten. Exempelvis en effektiv förvaring av diverse elektronik som du vill hålla varm under natten, såsom mobiltelefonen eller en mindre powerbank. Både fotbox och huva är relativt rymliga på Wm's Oruay och givetvis finns det en hel värmekrage som går att dra åt rejält. Och du, glöm för tjyven inte att använda den där kragen när det är bistert. Med den åtdragen så förhindrar du att värmen sipprar ut kring nacken. Huvan är försedd med dragsko som du kan justera enkelt med endast en hand. Ytterväv i nylon ripstop DWR och innerväv i nylon DWR, och givetvis hellång tvåvägs YKK-dragkedja.

  Marmot Wm's Oruay levereras med både en pack- och förvaringspåse.

  Psst! Oruya är inte bara en dunsovsäck från Marmot utan även en bergstopp på nästan 4000 möh i Colorado.

 • Egenskaper
 • Form: Mumie
  Isolering: Ankdun 650 cuin
  Komforttemperatur dam (T comf enl EN 13537): -19 °C
  Komforttemperatur herr (T lim enl EN 13537): -28.1 °C
  Vikt netto: Reg: 1640 gram / Long: 1720 gram
  Kroppslängd (max rekommenderad): 168 cm / 182 cm
  Vikt fyllning: 1090 gram / 1155 gram
  Packmått cirka: 22 x 45 cm
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Trestles Elite Eco 15
fr. 1895 kr
Sawtooth
Marmot
fr. 2695 kr
Wm's Angel Fire
fr. 2695 kr
Trestles Elite Eco 0
fr. 2195 kr
Logga in