WarmWool Hoodsweater Woman i gruppen Mellandagsrea / Mellandagsrea Underställ & Annat hos Uthuset (105382r)
WarmWool Hoodsweater Woman
WarmWool Hoodsweater Woman
WarmWool Hoodsweater Woman
WarmWool Hoodsweater Woman
WarmWool Hoodsweater Woman
WarmWool Hoodsweater Woman
WarmWool Hoodsweater Woman
Aclima

WarmWool Hoodsweater Woman

Underställströja med valmöjligheter: polokrage, balaklava eller rundhals? Varm, mjuk & funktionell. 100% merinoull.
Färg: 
Storlek: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Aclima WarmWool Hoodsweater Woman är en tjockare underställströja som fungerar lite som ett Kinderägg, det vill säga tre önskningar i ett. I 100% merinoull dessutom. Du kan nämligen välja hur du vill ha det runt halsen & huvudet; rundhals, polokrage eller balaclava. Smått fantastiskt faktiskt och oerhört praktiskt. Vid rejäl kyla så dra på balaclavan och du får värme både för huvud och hals. Kör huvan endast som polokrage eller är det varmare väder så låt huvan hänga därbak. Supersmidigt att reglera värmen med andra ord. Så klart är det tumgrepp som gäller i ärmslut och både muddar & sidopaneler är ribbstickade för att få bästa passform och bakstycket är något längre så du slipper den där tråkiga glipan. Bak på ryggen finns även en ficka, ett perfekt ställe för mobilen, snackset, kompassen eller nycklarna. Inte så konstigt att det här har varit storsäljaren hos Aclima i många år. 

  Warmwool Hoodsweater lämpar sig förmodligen allra bäst under höst- och vinterhalvåret för de flesta men är du extremt frusen så ta den under sommarhalvåret också. Passar bra både som första lager eller som ett förstärkningsplagg. Ja, och att det är flatlockssömmar behöver väl knappast nämnas för det tar du väl som en självklarhet nu för tiden.

  Plaggen i Warmwool-serien från Aclima är lämpade för dig som vill stanna utomhus även när det börjar bli rejält kallt. Samtliga plagg är stickade i 200 gram merinoull som är TEC-behandlad, dvs Total Easy Care, vilket gör ullen extra mjuk. Och det märks verkligen för de är supersköna att ha på sig. 

  Kli- & luktfri och kan maskintvättas i 40°C men ej torktumlas.

 • Egenskaper
 • Material: 100% merinoull
  Vikt netto: 323 gram
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:
Logga in