30
WarmWool Hoodsweater Man i gruppen Mellandagsrea / Mellandagsrea Underställ & Annat hos Uthuset (106754r)
WarmWool Hoodsweater Man
WarmWool Hoodsweater Man
WarmWool Hoodsweater Man
WarmWool Hoodsweater Man
WarmWool Hoodsweater Man
Aclima

WarmWool Hoodsweater Man

Suveränt förstärkningsplagg i 100% merinoull. Året runt! 3 önskningar i 1.
 
 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Aclima WarmWool Hoodsweater Man är en tjockare underställströja i 100% merinoull som fungerar lite som ett Kinderägg, det vill säga tre önskningar i ett. Smått fantastiskt faktiskt och oerhört praktiskt. Och inte så konstigt att det är Aclimas storsäljare. Du kan nämligen välja hur du vill ha det runt halsen & huvudet; rundhals, polokrage eller balaclava. Vid rejäl kyla så dra på balaclavan och du får värme både för huvud och hals. Kör huvan endast som polokrage eller är det varmare väder så låt huvan hänga därbak. Supersmidigt att reglera värmen med andra ord.
  Tröjan har tumgrepp och på nedre delen av ryggen finns en liten ficka. Dessutom är bakstycket något längre så du slipper den där otäcka köldglipan som lätt kan uppstå om plagget är för kort. 

  Warmwool Hoodsweater lämpar sig förmodligen allra bäst under höst- och vinterhalvåret för de flesta men är du extremt frusen så ta den under sommarhalvåret också. Passar bra som ett förstärkningslager. Ja, och att det är flatlockssömmar behöver väl knappast nämnas för det tar du väl som en självklarhet nu för tiden. Ullväven i sidorna är ribbstickad och har ett uns av elastan i sig för att bli mer följsam. Och rätt gott det, för passformen blir perfekt!

  Plaggen i Warmwool-serien från Aclima är lämpade för dig som vill stanna utomhus även när det börjar bli rejält kallt. Samtliga plagg är stickade i 200 gram merinoull som är TEC-behandlad, dvs Total Easy Care, vilket gör ullen extra mjuk. Och det märks verkligen för de är supersköna att ha på sig.

  Kli- & luktfri och kan maskintvättas i 40°C men ej torktumlas.

 • Egenskaper
 • Material: 100% merinoull
  Vikt netto: 377 gram
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:
Logga in