Vandringsföredrag med Cecilia Östgårdh - 24/4 14:00 i gruppen Event hos Uthuset (210424_1400_vandring)
Vandringsföredrag med Cecilia Östgårdh - 24/4 14:00
Uthuset

Vandringsföredrag med Cecilia Östgårdh - 24/4 14:00

24 april 14:00. Vandring högt & låg med reseguiden Cecilia Östgårdh.
195 kr
 • Produktbeskrivning
 • Cecilia, Cissi, Östgårdh arbetar till vardags med en utav sysselsättningarna hon diggar bäst; vandring. Som resekonsulent och vandringsguide på Pathfinder Travels har hon stenkoll på många utav de mest populära vandringsturerna runt om i världen. Nepal och Marocko ligger henne varmt om hjärtat och hade du tänkt ta en tur med Pathfinder Travels till Höga Atlas i Marocko så är det stor chans att du får njuta av Cissis guidekunnande. 

  Under Cissis föredrag så blir det bilder & snack om vandring. Inspiration i kubik, alltså. Givetvis mycket från både Nepal och Atlasbergen men även från skogslandskap i Ciccis närhet eftersom hon trivs rätt bra där också. 

  Föredraget drar igång lördag 24 april 14:00. I och med pandemirestriktionerna så har vi endast plats för 8 personer.
  Du bokar din plats genom att köpa denna artikel. Spara orderbekräftelsen för det är din biljett in till föredraget.
  Kostnaden på 195 kronor får du tillbaka som ett tillgodokvitto inne i butiken efter att föredraget är slut. 

  Under 2021 års upplaga av Fair Enough hålls alla föredrag utomhus, i en tältkåta från Tentipi. Supertrevligt tycker vi men blir givetvis något svalare temperatur än i en uppvärmd föreläsningssal. Ha gärna med en extra tröja i beredskap! Vi erbjuder sittplats med behörigt avstånd från din bänkgranne. På Fair Enough, som livet i övrigt, gäller det att du stannar hemma om du är sjuk eller uppvisar förkylningssymptom såsom snuva, hosta eller feber. 
  Om du då redan köpt en biljett till föredraget så hör gärna av dig till oss så någon annan får möjlighet att gå istället. Du får givetvis dina pengar tillbaka.
 • Egenskaper
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt: Klass 1
Logga in