Ulvö Rolltop 23 i gruppen Ryggsäckar / Vandringsryggsäckar / <25 liter hos Uthuset (F23311r)
Ulvö Rolltop 23
Ulvö Rolltop 23
Ulvö Rolltop 23
Ulvö Rolltop 23
Ulvö Rolltop 23
Ulvö Rolltop 23
Fjällräven

Ulvö Rolltop 23

Vattentät rulltop på 23 liter. Återvunnet material. Mumma, säger vi.
Färg: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • När svärmorsdrömmen, aka säljaren på Fjällräven, visade oss Ulvö Rolltop 23 för första gången så var det som med Silvia och Carl-Gustaf. Det sa bara "klick". Ryggsäcken andas Fjällräven, slitstyrka och nytänk. På en och samma gång. Sånt gillar vi! 

  Ulvö Rolltop 23 är stilren och tillverkad i Fjällrävens Bergshell, en återvunnen vattentät nylon i 400 denier (kraftig alltså). Tack vare rulltoppen och tejpade sömmar blir hela ryggsäcken vattentät. Finfin pryl som fungerar perfekt för cykelpendlaren, dagsvandraren eller resekonnässören. Det enda minuset, enligt oss, är väl att säcken saknar höftbälte. Å andra sidan kanske du är en sådan där person som aldrig använder höftremmen så då är det ju ändå strunt samma. 

  Sidofickorna i mesh rymmer både vattenflaskan eller jackan. På ena sidan finns det även en mindre ficka med dragkedja, den är så klart inte helt vattentät så skippa att lägga mobilen där om det ösregnar. Säcken är ljus inuti så prylarna hittas lätt och det finns plats för en 15" laptop i den vadderade fickan. Finns även ett fäste för cykellyset på fronten. Bärsystemet är lätt vadderat och klarar av att bära upp den vikt som kan tänkas rymma en 23-litrare.

  Om du inte redan klurat ut det så har prylen fått sitt namn från en utav pärlorna på Höga Kusten: Ulvön. Åk dit! Fasligt vackert!
 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: 23 liter
  Yttermått cirka: 43x26x12 cm
  Vikt cirka: 650 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Kajka 75
Fjällräven
3995 kr
Kånken Shoulder Pads
Fjällräven
295 kr
Keb 72 W
Fjällräven
3695 kr
Ulvö Hip Pack Large
Fjällräven
695 kr
Logga in