Trestles Elite Eco 30 i gruppen Sovsäckar / Sommarsäckar / Syntet hos Uthuset (39590r)
Trestles Elite Eco 30
Trestles Elite Eco 30
Trestles Elite Eco 30
Trestles Elite Eco 30
Marmot

Trestles Elite Eco 30

Sjyst & hållbar syntetsovsäck. För sommarbruk. -2°C och 920 gram. Återvunnet material.
Storlek: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Marmot har tillverkat Trestles-serien ett bra tag och ÄNTLIGEN, inför säsongen 2019, finns nu Trestles Elite Eco. En serie med sovsäckar helt i återvunnet material. Både yttervävar och isolering. Yeehaa! Marmot Trestles Elite Eco 30 är helt enkelt en sjyst sommarsäck för dig som vill nyttja miljön men inte utnyttja den. Dessutom är den "marmotrymlig", dvs även du som är i-vändare och gärna sover på sidan kan lugnt vända dig om utan att känna att du är insvept i en kokong. En riktigt najs sovsäck för dig som mestadels är ute sommartid men kanske vill unna dig en utenatt eller två även sen vår & tidig höst.  

  Själva isoleringen kallas HR-ElixR ECO vilket är en mix av tre tvinnade fibrer. Återvunna som sagt. Ger en skön och mjuk känsla och påminner lite om dun faktiskt. Sedan är det massa andra design- och konstruktionsdetaljer som gör att sovsäcken håller högt loft och god värme. Andra bra-ha-detaljer med Trestles Elite Eco 30 är tät och anatomisk formad huva som sluter åt rejält när du drar åt den, rymlig fotbox, dragkedjan fastnar inte samt en invändig ficka för prylar som vill hållas varma under natten. Ytterväven är en återvunnen 20d polyester ripstop och fodret är i återvunnen polyester taffetta. Prisvärt, skönt & återvunnet. 

  Precis som nästan alla säckar hos Marmot har även Trestles Elite Eco 30 dubbla dragkedjor. En hellång tvåvägs på vänster sida och en kortare på höger. Bra om du vill ha det extra rymligt eller om du vill ventilera ut extravärmen från alla håll. Smidigt även att sitta upp i säcken och samtidigt ha båda armarna lösa & lediga. Sovsäcken levereras med pack- och förvaringspåse.
 • Egenskaper
 • Form: Mumie
  Isolering: 100% återvunnen syntet (HL-ElixR ECO)
  Komforttemperatur dam (T comf enl EN 13537): 3.1 °C
  Komforttemperatur herr (T lim enl EN 13537): -2.2 °C
  Vikt netto: Regular: 920 gram / Long: 999 gram
  Kroppslängd (max rekommenderad): Regular: 183 cm / Long: 198 cm
  Vikt fyllning: 490 gram / 534 gram
  Packmått cirka: 22x46 cm
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Kid's Nanowave 40
REA
595 kr 745 kr
Never Summer
Marmot
fr. 3295 kr
Trestles Elite Eco 15
fr. 1895 kr
Logga in