Logga in
Trail Pro Shock  i gruppen Övrigt / Vandringsstavar hos Uthuset (BD1125021007ALL1)
Trail Pro Shock
Trail Pro Shock

Trail Pro Shock - Black Diamond

Black Diamond
Betyg på Trail Pro Shock  i gruppen Övrigt / Vandringsstavar hos Uthuset
1395 kr
Rejäl justerbar vandringsstav med stötdämpning. 105-140 cm & 590 gram.

Produktinformation

Trailserien hos Black Diamond är verkligen en favorit här på Uthuset. Stabila, pålitliga och funktionella vandringsstavar för alla terränger. Trail Pro Shock är toppvarianten i serien; en vandringsstav i aluminium men stötdämpning i handtaget. Perfekt och effektivt för dig som tycker det blir lite stötigt med stavarna i hård terräng eller om du har problem med handlederna och vill ha en liten mjukare isättning.

Inför säsongen 2019 uppdaterades hela Trail-serien, framförallt Trail Pro Shock. Staven har fått den nya SmashLock-funktion, dvs den tekniken som gör att teleskopstaven fälls ihop på ett smidigt sätt. Och det är verkligen riktigt smidigt, det vill vi lova. Ett klick & ett tryck, sen är det klart. Trail Pro Shock är försedd med uppdaterade FlickLock Pro, ett lås i aluminium som håller staven fixerad vid önskad längd. Stabilt, enkelt och säkert. Även de justerbara handlovsremmarna har fått ny design, inspirerade av BDs klätterselar, och är nu både skönare och sitter bättre runt handlederna. Och sammalika gäller för handtagen; de har fått en något mjukare EVA-gummi och en liten renare & skönare design. 

Trail Pro Shock är en teleskopstav i tre sektioner, helt tillverkad i aluminium. Gör att den blir något tyngre än kolfibermodeller men blir däremot mer stabil & slitstark. Och ska du ut på längre turer kan det definitivt vara en fördel. Handtaget är förlängt vilket är smidigt om du vill fatta greppet längre ned på staven istället för att justera längden. Kanske i en brant kortare uppförsraka eller liknande. 

Trail Pro Shock levereras med utbytbara spetsar i tungsten och en mindre sommartruga. Vintertruga köpes separat. Go' tur!
Längd:105-140 cm
Material:Aluminium
Vikt netto:590 gram
Packmått cirka:68 cm

Leverans och frakt

Leveranstid:
Frakt:

Kundomdömen

Se fler varor

Apollo
Black Diamond
Batteridriven lykta med USB-port. 250 lm och 344 gram. Myspys!
625 kr
ReVolt
Black Diamond
Uppladdningsbar pannlampa på 300 lumen. 97 gram och vattentät ner till 1 meter.
625 kr
Voyager
Black Diamond
Batteridriven lykta och ficklampa i ett. 140 lm och 230 gram. 
475 kr
Trail
Black Diamond
Stabil & slitstark justerbar vandringsstav. 64-140 cm. 490 gram.
895 kr