Logga in
Trail Pro Shock  i gruppen Övrigt / Vandringsstavar hos Uthuset (BD1125021007ALL1)
Trail Pro Shock
Trail Pro Shock

Trail Pro Shock - Black Diamond

Black Diamond
Betyg på Trail Pro Shock  i gruppen Övrigt / Vandringsstavar hos Uthuset
1395 kr
Rejäl justerbar vandringsstav med stötdämpning. 105-140 cm & 590 gram.

Produktinformation

Trailserien hos Black Diamond är verkligen en favorit här på Uthuset. Stabila, pålitliga och funktionella vandringsstavar för alla terränger. Trail Pro Shock är toppvarianten i serien; en vandringsstav i aluminium men stötdämpning i handtaget. Perfekt och effektivt för dig som tycker det blir lite stötigt med stavarna i hård terräng eller om du har problem med handlederna och vill ha en liten mjukare isättning.

Inför säsongen 2019 uppdaterades hela Trail-serien, framförallt Trail Pro Shock. Staven har fått den nya SmashLock-funktion, dvs den tekniken som gör att teleskopstaven fälls ihop på ett smidigt sätt. Och det är verkligen riktigt smidigt, det vill vi lova. Ett klick & ett tryck, sen är det klart. Trail Pro Shock är försedd med uppdaterade FlickLock Pro, ett lås i aluminium som håller staven fixerad vid önskad längd. Stabilt, enkelt och säkert. Även de justerbara handlovsremmarna har fått ny design, inspirerade av BDs klätterselar, och är nu både skönare och sitter bättre runt handlederna. Och sammalika gäller för handtagen; de har fått en något mjukare EVA-gummi och en liten renare & skönare design. 

Trail Pro Shock är en teleskopstav i tre sektioner, helt tillverkad i aluminium. Gör att den blir något tyngre än kolfibermodeller men blir däremot mer stabil & slitstark. Och ska du ut på längre turer kan det definitivt vara en fördel. Handtaget är förlängt vilket är smidigt om du vill fatta greppet längre ned på staven istället för att justera längden. Kanske i en brant kortare uppförsraka eller liknande. 

Trail Pro Shock levereras med utbytbara spetsar i tungsten och en mindre sommartruga. Vintertruga köpes separat. Go' tur!
Längd: 105-140 cm
Material: Aluminium
Vikt netto: 590 gram
Packmått cirka: 68 cm

Leverans och frakt

Leveranstid:
Frakt:

Kundomdömen

Se fler varor

Icon Rechargeable Battery Kit
Black Diamond
Uppladdingsbart batteripack till din Icon.
420 kr 525 kr
Trekking Pole Tip Protector
Black Diamond
Ger ett bättre grepp & minskar påverkan på naturen.
49 kr
Spot 325
Black Diamond
325 Lumen och endast 86 gram. En smidig all-round-lampa som är vattentät ner till 1 m.
445 kr
Trail Ergo Cork
Black Diamond
Vandringsstav med ergonomiskt handtag i kork.  Bekvämt & snällt. 69-140 cm. 512...
995 kr